Göz makyajı kadını mısınız? Yoksa dudak makyajı kadını mı?

toredo

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.001
350
Selam kızlar ,

Gecen hafta ben ve birkaç arkadaşım makyaj kursuna gittik..Ordaki makyoz kadın güzel teknikler gösterdi..Azda olsa bişeyler öğrendim..Aynı zamanda hangi imaj bayanı olduğumuda öğendim...

Bizim Türk hatunlarımız ve diğer asya kadınları göz makyajına çok önem veriyorlarmış..yani çantamızda en çok kalem rimel far bulundururmusuz..Fransız kadınları ise sadece dudak kadınıymış.Göze fazla bişey yapmadan bir rujla günü kurtarabiliyorlarmış..Benim iki arkadaşım göz kadını secildi.bende dudak kadını:KK37: ki dudaklarım aslında kalında değil..orta şeker..

sizler aynaya baktığınızda kendinize ne hükmü verirsiniz peki..yani ben bir kalemle işi götürürmüyüm..yada dudaklarım bana yeter..etrafı yakarmı diyenlerdensiniz?

Aynada ne görüyorsnuz?her ikisi die bir seceneğimizde yok bu arada:KK68:

gzelk1.th.jpg
[/URL][/IMG]

dudak makyajı kadını

Kalem ve rimelle işi bitiririm ikisi olmadan adım atmam:KK12:

tabıkı de göz makyajı dudakalrım dolgun ama hıc sevmıyorum bı seyler surmeyı,kızlar bu aarada dudak parlatıcıları erkeklere ıtıcı gelıyomus boyle yapıs yapıs

Dudak... Kirmizi rujum olmadan asla... :KK54: Dudak makyaji disinda hic makyaj yapmam zaten. Iri dudaklarim oldugu icin bir ruj yetiyor. :21:

ben göz makyajı kadınıyım

rujsuz dışarı çıkarım çünkü zaten sürsemde canlı renkler tercih etmiyorum ama rimelsiz çıkmam yüzümde hiç makyaj olmasada rimelim olacak mutlaka:21::21:

Göz makyajı yapmasam olur ama dudaklara muhakkak kalem sürmem lazım. :KK31:

Son düzenleme:
Kesinlikle dudak. Hafif bi ruj yada dudak kalemiyle renklendirmeden asla dışarı çıkmam, markete bile gitsem renk veren dudak kremlerinden kullanırım mutlaka.

benim ikiside sanırım.eyeliner ve glossuz dışarı çıkmam açıkcası,kalem kullanmıyorum ama eyeliner,rimel ve gloss şart benim,her glossum silindiğinde tazelerim.:KK76:

tabiki göz sürme ve rimel olmadan asla aynaya bakamam evdeyken bile hiç değilse bir sürme çekerim

gözleri güzel olan çoğu bayanlarda pratik olarak ruja yöneliyor doğrumudur sizce?

genellikle göz makyajı yapmayı tercih ediyorum çünkü dudakalrım silikonlu gibi olduğundan bi de ruj sürünca daha bi öne çıkyor :-)

gözleri güzel olan çoğu bayanlarda pratik olarak ruja yöneliyor doğrumudur sizce?

Yok bende tam tersi. Gözlerim öyle aman aman güzel degil, dudaklarimi daha cok begenirim o yüzden ruju ya da renkli nemlendiriciyi eksik etmem dudaklarimdan. Bir arkadasimin da gözleri cok güzel, o da rimelsiz kalemsiz yapamaz. :KK6:

Göz ve dudak :)
Gözlerimin güzel olduğunu söylerler.. bu yüzden gözlerimi ön plana çıkarmaya özen gösteririm...
Ama rujumu yada dudak koruyucumu da eksik etmem çünkü dudaklarım çok çatlar.

Göz makyajına daha çok dikkat ederim kendimde. göz kapağımın üstüne kalem çekerim genelde, birde rimel olmadan olmaz. gözlerimde koyu renk ve iridir...
biraz da allık sürdümmü tamamdır. dudaklarıma nemlendirici sürerim genelde, açık renk olunca daha hoş oluyo bana göre:KK1:

ben de dudak kadınıyım :)
nerdeyse ilkokuldan beri niveanın şu renk veren dudak kremlerinden kullanıyorum.
ama doğru yüzüme bakıldığında benim gözlerim zaten aşırı büyüktür kalem çekince küçülüyorlar yani o derece
dudaklarım da dolgundur ama rengi çok soluk ruj vs sürmedim mi hasta gibi görünüyorum
o yüzden rujsuz çıkmammmm

X