- 19 Mayıs 2011
- 16
- 7
Tekrar merhaba arkadaşlar, kaş şekillendirme hakkında verdiğim bilgileri okuyup ilgi gösterdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim... Burda güzellik başlığı altında birçok yanlış bilgiler okuyorum ve bunları deneyen, denemekte tereddütü olan bayanları da görüyorum. Şöyle yapalım; günlük makyajınızı naturel yapmaya özen gösterin. Far rengi ile eye liner rengi çok uyumsuz olan uygulamalar görüyorum, ayrıca vöz kapağı terleyen ve birbirine karışan uygulamalar... İnanın ki çok kötü bir görüntü ortaya çıkıyor. Far kullanımı veya kalem, veya eye liner kullanımından önce göz üzerine transparan pudra veya göz bazı uygulayın... 1-2 dakıka sonra makyaj yapmaya baslayın. Eger ruju kırmızı veya koyu renk kullanacaksanız lütfen ama lütfen gözde sadece eye liner ve rimel hakim olsun. Acık renk ruj kullanımında ise göz ön planda olsun. Fondöten uygulamasını sunger veya avuç içi kullanmak yerine fondöten fırçası kullanmayı deneyin:) daha rahat ve ince süreceksiniz ayrıca şakak ve kulakları lütfen unutmayın :)