Göz Çevresi Bakımı göz kremi kullanmalımıyım???? yardım lütfen..

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
merhaba kızlar. benim cildim kuru. sabah akşam temizleyip nemlendiriorum. givenchy kullanıorum. boynerdeki kız göz çevren içinde nemlendirici kullanmalısın dedi. açıkçası biraz tereddütlüyüm daha erken gibi gelio. 21 yaşıma yeni girdim. sizce ne yapmalıyım??? önerilerinizi bekliorum.

Boyner'deki kız cildine analiz yaptı mı, aygıtla baktı mı yoksa göz kararı mıydı bu öneri bilemiyorum ancak kuru ciltlerde yaşın genç olması önemli değil. Mimiklerini fazla kullanıyorsan, aşırı derecede kafein tüketiyorsan, düzenli uykuya sahip değilsen, stres altındaysan bir sürü problem baş gösterebilir. Ürün kullan ama çok dikkat et. Yağ içermesin. Çünkü göz altına sürülen her şey kornea tarafından emiliyor. Kornea sürdüklerini gözyaşı zannedip salgılamayı kesince ciddi alerjiler yaşayabilirsin. Dermokozmetik markalardan dene öncelikle. Eczanelerde cildine baktırabilirsin. Üründen komisyon almak için direten satıcı mantığındaki kişiler tarafından kandırılmamaya özen göster. Sevgiler.

Boyner'deki kız cildine analiz yaptı mı, aygıtla baktı mı yoksa göz kararı mıydı bu öneri bilemiyorum ancak kuru ciltlerde yaşın genç olması önemli değil. Mimiklerini fazla kullanıyorsan, aşırı derecede kafein tüketiyorsan, düzenli uykuya sahip değilsen, stres altındaysan bir sürü problem baş gösterebilir. Ürün kullan ama çok dikkat et. Yağ içermesin. Çünkü göz altına sürülen her şey kornea tarafından emiliyor. Kornea sürdüklerini gözyaşı zannedip salgılamayı kesince ciddi alerjiler yaşayabilirsin. Dermokozmetik markalardan dene öncelikle. Eczanelerde cildine baktırabilirsin. Üründen komisyon almak için direten satıcı mantığındaki kişiler tarafından kandırılmamaya özen göster. Sevgiler.

evt aygıtla baktırmıştım daha önce. cildin çok kuru demişti. onun dışında düzenli uyuyorum, kafeinli içecek içmiorum. göz çevremde herhangi bi kırışıklık mimik çizgisi filan yok. sadece boynerde yüzüme nemlendirici kullandığım için göz çevremede kullanmam gerektiğini yoksa göz çevremin yıpranacağını söyledi. pek inanmadım açıkçası. gittim başka bir yerde sordum. ordaki kız da göz çevrende herhangi bi sorun 2-3 sene göz çevrene bişey kullanma bence dedi. çok kararsız kaldım.

Madem sağlıklı yaşıyorsun kırışma, çizgilenme yoksa başlama bence de. Yüze nemlendirici kullanmakla göz çevresinin kurumasının ne alakası olabilir zaten. Ürün satmak için kafanı karıştırmış belli ki. Yine içine sinmezse başka yerlerdeki uzmanlara danışabilirsin. Allah başka keder vermesin. =)

X