• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz körlügü

Her sey gelip gecici

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
599
422
33
Arkadaslar, arkadasımın oglu kör olmak üzere, İstanbul veya bursada en iyi bildiğiniz göz doktoru var mı? Gitmedikleri doktor kalmadı, çaresini bulamadılar...

Geçmiş olsun maalesef dediğiniz şehirlerdeki doktorlar hakkında bir bilgim yok. şikayetleri neler. Benim kız kardeşim 1 yıl içinde gözünde önemli derecede görme kaybı yaşadı. Bir doktor göz tembelliği demişti. Başka doktor keratokonus teşhisi koydu. Yaklaşık 2 ay önce ameliyat oldu çok şükür şimdi durumu iyi.

Arkadaslar, arkadasımın oglu kör olmak üzere, İstanbul veya bursada en iyi bildiğiniz göz doktoru var mı? Gitmedikleri doktor kalmadı, çaresini bulamadılar...
İstanbulda prof.dr. Fevzi Şentürk var gerçekten çok dikkatli ve bu konuda bize yardımçı oldu tevsiye ederim.

Geçmiş olsun maalesef dediğiniz şehirlerdeki doktorlar hakkında bir bilgim yok. şikayetleri neler. Benim kız kardeşim 1 yıl içinde gözünde önemli derecede görme kaybı yaşadı. Bir doktor göz tembelliği demişti. Başka doktor keratokonus teşhisi koydu. Yaklaşık 2 ay önce ameliyat oldu çok şükür şimdi durumu iyi.
Gözü 100 de 50 görüyormuş, daha 5 yaşında. Ve ilerliyor derecesi, tedavisi olmadıgını söyledi 3 tane doktor, ne yapıcaz bilmiyorum

Gece körlüğümü acaba tedavisi yok dedinizde 😖 gece korlüğüyse kayseride bu tedavi için bitane kadın var kok hucre tedavisi yapiyor

Benim oğlum 3 yaşında yüksek miyop tedavisi yok izmir de aylin yaman var ona bir gidin derim kaç doktor gittik hep onu dediler 7 aylıktan beri ona gidiyoruz memnunuz bizde de aynı yüzde 20 görmesi gözlükle 7.5 8.5 numara gözleri

Back