Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar, arkadasımın oglu kör olmak üzere, İstanbul veya bursada en iyi bildiğiniz göz doktoru var mı? Gitmedikleri doktor kalmadı, çaresini bulamadılar...
Geçmiş olsun maalesef dediğiniz şehirlerdeki doktorlar hakkında bir bilgim yok. şikayetleri neler. Benim kız kardeşim 1 yıl içinde gözünde önemli derecede görme kaybı yaşadı. Bir doktor göz tembelliği demişti. Başka doktor keratokonus teşhisi koydu. Yaklaşık 2 ay önce ameliyat oldu çok şükür şimdi durumu iyi.
Arkadaslar, arkadasımın oglu kör olmak üzere, İstanbul veya bursada en iyi bildiğiniz göz doktoru var mı? Gitmedikleri doktor kalmadı, çaresini bulamadılar...
Geçmiş olsun maalesef dediğiniz şehirlerdeki doktorlar hakkında bir bilgim yok. şikayetleri neler. Benim kız kardeşim 1 yıl içinde gözünde önemli derecede görme kaybı yaşadı. Bir doktor göz tembelliği demişti. Başka doktor keratokonus teşhisi koydu. Yaklaşık 2 ay önce ameliyat oldu çok şükür şimdi durumu iyi.
Benim oğlum 3 yaşında yüksek miyop tedavisi yok izmir de aylin yaman var ona bir gidin derim kaç doktor gittik hep onu dediler 7 aylıktan beri ona gidiyoruz memnunuz bizde de aynı yüzde 20 görmesi gözlükle 7.5 8.5 numara gözleri