göz kayması şaşılık istanbul doktor önerisi

sonnur1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
10
0
34
merhaba arkadaşlar.
benim sağ gözümde dışa doru kayma var doktora gittim göz muanesi yaptı ve sol gözm çok iyi görüyor sağ gözüm 0.25 dedi ve bana ameliyat önerdi 2.000 tl istiyor sağ gözümü ameliyat edicekmiş internetten baktım çok şikayet gördüm o hastaneyle ilgili bana ameliyat olmuş memnun olan arkadaşlar doktor ismi ve hastane verebilirmi lütfen artık utanıyorum insanlala göz temasına görerken ne olur cevap verin çok üzgünüm başka bir doktora daha gitmek istiyorum öğrenmek istiyorum.

yardım edicek kimse yokmu

Gözlüğümü düzenli kullanmamamdan ötürü bende de oluştu göz kayması. Henüz doktora gitmedim ama ameliyat son çare diye okumuştum. Göz egzersizleri fayda etmedi mi acaba?

Gözlüğümü düzenli kullanmamamdan ötürü bende de oluştu göz kayması. Henüz doktora gitmedim ama ameliyat son çare diye okumuştum. Göz egzersizleri fayda etmedi mi acaba?
bana gözlük vermedi ameliyat dedi ama tek bi doktorun lafına göre haraket etmek istemiyorum oyzden göz kayması için ameliyat olan varsa istanbulda yönlendirrse o doktorada gtmek istiorum gözlerimn görmesnde şükür hç problem yok göz egzersizi yapmadım siz yapıyormusunuz nasıl oluyor o?

Ben miyobum gözlüğü o yuzden kullaniyorum ancak düzensiz kullaniyorum ve gozlerimi yoruyorum. Goz egzersizleri cok işe yarıyor tavsiye ederim. Internette daha detayli açıklamasını bulabilirsiniz ben anlatabildigim kadarini anlatayim.

Gozleri saga sola yukar asagi bakacak sekilde oynatiyorsunuz. Sonra simsiki acip kapatiyorsunuz. Capraz bakmaya calisiyorsunuz guneydogu kuzeybati gibi. Bunlari gunde bi kac defa 5 10 dk yapinca goz kasları gucleniyormus ve kayma cok ciddi boyutta degilse duzeliyormus.

Bendeki kayma gozlerim yoruldugu zaman oluyor her zaman degil. Egzersizler gozlerimi cok rahatlatmisti. Ancak kayma arada oldugu icin ise yariyor mu cozemedim henuz.

Birde goz ameliyatı pat diye olunacak bisey degil bana gore ben iki kere operasyon gecirdim arpacik sonrasi. Cok korkarim bu yuzden. Bi kac doktora daha görün derim.

Merhaba son durum ne acaba
Bende de var biraz kayma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…