Göz kararması ve kulakta basınç

BlairWaldorf_23

Be your own hero !
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
538
406
303
Almanya
Merhaba hanımlar, sizlere bir şey danışacağım.
Az önce marketten eve geldim. Alışverişim ağır değildi ve birinci katta oturuyorum yani çıktığım merdiven sayısı da çok değil.
Market 1 sokak ileride yani oradan eve de çok yürümedim.
Daha apartman kapısına gelmeden bir ağırlık çöktü ve sanki 15 kilo eşya taşıyormuş gibi hissettim. Yukarı çıktım ve evin kapısından içeri zor girdim.
Gözlerimin önü karardı, başım dönmeye başladı ve basınç hissettim kulaklarımda.
Elimdekileri bırakıp koltuğa zar zor uzandım ve ardından uzun süre kulaklarım çınladı.
İlk defa böyle bir durum yaşıyorum henüz 22 haftalık gebeyim, 2 kilo ancak aldım ve ağırlaşmadım normalde.
Eşim tüm gün işte ve ben evde yalnız oluyorum, bu durum normal mi? Biraz endişelendim açıkçası

Bazen banada öyle oluyor üstelik hamile değilken de oluyor benimkinin nedeni kansızlık birde tansiyon düşmesi sen yinede bi doktoruna danış canım. Umarım bir daha yaşamazsın çok kötü bir durum. Ihmal etme yinede doktorla görüş imkanın varsa tansiyon ölctür

Demir eksikliği olabilir normal hamilelikte sık yaşanır. Ben 28 haftaligim baya demir eksikligim var dışarı çıkınca artık kötü oluyorum hiç agirlasmadim kilo olarak sadece 5 kilo aldım. Daha dün dışarı çıktım kendimi bi dükkana zor attım oturmak için müsade istedim daha önce yine öyle oldu.
Kesinlikle tedavi edilmesi gereken bir durum .ben de demir bağlaması da çok yüksek o yüzden kullandığım takviyeler de etkili olmuyor bağlama sorunu çözülmeden

Evet benim normalde tansiyon sorunum yoktur ama nadiren dediğin gibi bana da olurdu. Fakat bu kadar kötü olmamıştım hiç. Gözlerim tamamen karardı, kalp atışımı boğazımda ve kulaklarımda hissettim.
Teşekkür ederim inşallah bi daha olmaz. Doktora bi dahaki randevuda soracağım mutlaka. Her kontrolde tansiyon ölçülüyor hep normaldi şimdiye kadar

-- mesaj tekrarı --

Çok geçmiş olsun sana da. Benim kan tahlillerim normal çıkmıştı ama hamilelik ilerleyince oluşan bi demir eksikliği olduysa olabilr tabi. Ben doktoruma kontrol etmesini söylerim.
Normalde zaten biraz kansızlık var bende, çabuk etkilenirim böyle durumlarda. Yalnız olduğum için ayrıca korktum bu sefer.
İnşallah hiç birimiz tekrar yaşamayız böyle durumlar. Acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…