Göz Çevresi Bakımı Göz Kapaklarım Şişti!!! YARDIM!

hunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
132
1
Merhaba kızlar, 21 yaşındayım gözümün çevresinde ve altında kırışıklıklar var, o nedenle göz kremi kullanmaya karar verdim.

1 ay önce ROC 'un göz çevresi için olan bakım kremine başladım, 2 hafta öncede Nivea'nın Q10 ürününü kullanmaya başladım.

RoC'u gece kullanıorum, Q10'u ise gündüzleri.Her 2 kremi de göz kapaklarıma yedirerek sürüyordum.

Bi süre sonra göz kapaklarımda şişme meydana geldi, resmen göz kapağımın üstünde torbacıklar çıktı.

Bunu nasıl geçirebilirim lazer mi gerekir yoksa kremle mi geçer yardım edin lütfen!!!

torbacıklar derken nasıl yani
şiştimi hani şu ağlarsın şişer uykusuz kalırsın şişer öylemi şişti eğer öyleyse poşet çaylar varya demlendir ve göz kapağına koy dinlendirir şişini alır.ama zannedersem öyle bir şişlik değil seninki kremleri kullanmayı bırak hemen ve çokda ahatsız ederde bir doktora git derim cnm

o tarz kremler kaz ayaklarına sürülür göz kapaklarına sürülmez alerji olmuştur bi süre ara ver

uykusuzluktan şişmedi tatlım o kremleri yanlış kullandım o nedenle şişti, hele göz kapaklarımın kirpiklerimle birleştiği yerler aşırı şiş gözüküyo.bu sorun kalıcı değildir dimi kızlarrr ((

tamam işte dediğim tarzda bi şişlik var yok yok değildir hatta bgn bile inmiştir belki inmediyse dediğim gibi cayı demle poşet çayı göz kapaklarına koy 2 tane dinlenir şişi iner .. gecmiş olsn neden bu saate yazdın dersen bebişlerim varr 2 tane uyanmadan yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…