Göz Çevresi Bakımı Göz kapaklarım kahverengi

beliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
412
6
selam arkadaşlar.benim sorunum göz altım herkesinki kadar mor fakat göz kapaklarımda cilt rengime göre daha koyu.makyaj yapmadığım zamanlarda sanki sütlükahve far sürmüşüm gibi duruyor.hatta bikaç kere bunu soran bile oldu.utanmıştım.babamında öyle aileden geliyor aslında ama ben bazen utanıyorum işte.baya baktım ama onunla ilgili bişi bulamadım.kırışıklık önlemi için göz kremi rosensi kullanıyorum ama renk için hiç faydası yok.doğal bi çözüm varmı ...

Ya evet. Bende şikayetçiyim bu kahverengilikten. Bi sürü krem kullandım (düzenli olarak) hiç biri iyi gelmedi. Güzellik uzmanları bu rengin normal olduğunu söylüyorlar ama ben sevmiyorum. Özellikle yazın daha koyulaşıyor sanki

Valla bi çözümü yokmu bunun yaw

Bende de sari/kahverengi gibi bir renk olusuyor, ben pek fark etmiyorum ama ablam sagolsun sürekli söylüyor da benimki galiba düzensin uykudan/uykusuzluktan kaynaklaniyor diye düsünüyorum...

anlaşılan cidden bi çözüm yokk.kapatıcılarla devam sanki.ama devamlı kullan kullan nereye kadar.artık kozmetikten ve kimyasaldan o kadar kaçmaya başladımki özel günler dışında göz kalemi ve tek kat rimelden başka bişi istemez oldum.başka çare yok sanıyorum yazan kimsede yokk

göz pomadı diye bişey var canım.benimde öyleydi. bu kuruluktan oluyor büyük ihtimalle. bi araştır ,araştırmadan alma ama eczanelerde satılıyor çünkü inşallah işe yarar.

yookk canım tam tersi o kısım dahada yağlı ve nemli gibi duruyor ve parlıyor.

çay... evet bildiğiniz çay..demlenmiş ve beklemiş olucak.iki parça pamuğu çayla ıslatın ve gözlerinizin üzerine koyun 10 dkkika bekleyin bunu her gün düzenli yapın ablamın bir arkadaşı tavsiye etti onun kardeşindede böyle bir sorun varmış ve şuan o görüntüden eser kalmadı dedi 15 gün içinde düzelmiş bende yarından itibaren başlıyorum bu arada ben doktorada gittim bu sorun için ailede varsa genetik olabilir bunun için kremler var fakat fiyatı çok yüksek dedi çayı önermişti oda ben ne alaka deyip kullanmadım ama şimdi deniycem...

benimde göz kapaklarım kahve rengi sanki far sürmüşüm gibi ..aileden geliyo benim genetik yani ...
sonradan olanlara çare bulunabilir ama kendini bileli öğle olanlara bişi fayda etmez bence..

aynen bende de var kızlar bu sorun. yani pandalar görse kıskanır walla :roflol:

Bende de sari/kahverengi gibi bir renk olusuyor, ben pek fark etmiyorum ama ablam sagolsun sürekli söylüyor da benimki galiba düzensin uykudan/uykusuzluktan kaynaklaniyor diye düsünüyorum...

aynen bende de var bu sorun yani pandalar görse kıskanır walla :roflol:

benim göz cevremde koyu pahalı ucuz ne kadar krem varsa kullandım bir işe yaramadı sabah uyanır uyanmaz yüzümü yıkadıktan sonra kapatıcı sürüyorum yoksa bende panda gibiyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…