Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Göz kapağının üstünde saydam yağ parçası

bademler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
22
0
acaba bu konuda yardimci olabilirmisiniz bir bileniniz varmi
goz kapagimin ustunde mercimek boyutubilmiyorumkismilenda beyaz seffaf bir yag parcasi olustu dr kolesteroldandir dedi ve ufak bir operasyonla bu yag parcasi alinacak temizlenip , o bolgeye dikis atilacakmis acaba aranizda boyle bir olayla karsilasip ameliyat olaniniz varmi bu ameliyati goz dokdorundami yaptirayim yoksa cerahidemi .......onerilerinizi yazarsaniz memnun olurum.bilmiyorumkismile

canım benim kuzen yaptırdı aynı yerden önce kolestrole bakıldı temiz çıkınca plastik cerrah oradan yağ bezesini aldı:))şimdi dahada güzel gözleri oldu..
korkma canım inşallah önemli bir sorunun çıkmaz...

ilgine cok tesekkur ederim tatoscugum,bana goz dr u ameliyati yapmak icin gun verdi ama teredutteyim acaba bu operasyonu goz dokdorlarida basariyla yapabiliyorlarmi 10 dakikalik bir olaymis ama yinede yuregime su serptin cok tesekkurler

rica ederim kuzişime çok daha güzel bakıyorsun diyorum..:))
korkma canım kısa sürede iyi olursun şuan kuzişin gözünde hafif bir iz var oda zamanla kaybolacakmış..buarada hafif kırışıklarda gidiyormuş...:))
canım demekki doktorun kendine güveniyor ki kendi yapacakmışş..bu yüzden endişelenme..sen yeterki operasyondan sonra dikkat et..mikrop aldırma yeter..dikişinide sonra alırlar..
tekrar geçmiş olsun sevgilerr..

verdigin morale cok tesekkurler ederim canim , sagolasin carem yok artik goz doktoru cok iyi ehli birine benziyor oda bana senin dedigin gibi basit bir opersyon dedi ama sen bana dahada moral verdin artik gunde aldim 4 gun sonrasina insallah her sey kolay gecer sanada saglikli v e guzel gunler diliyorum .kaydirigubbakcemile3

rica ederim canım..rabbim başka dertler vermesin..sağlıcakla kal:))

X