- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
eniştem ve yakın arkadaşım yaptırdı.lokal uyuşturuyorlarmış 5 dk sürüyormuş zaten.korktuğuma değmedi bu muymuş dedi ikisi de.Arkadaşlar merhaba
Göz kapağında beze oldu. Pek çok yöntem denedim geçmedi. Şimdi artık aldırmayı düşünüyorum.
Yaptıran var mı? Acıyor mu?
Seninde mi içinden alınmıştı? Benim iç taraftan alacaklarlokal anestezi ile yapılıyor yarım saatlik bir işlem acı hissetmiyorsun ama kestiklerini yaktıklarını filan hissetmiştim ben
evet içten tam kirpik dibindeydiSeninde mi içinden alınmıştı? Benim iç taraftan alacaklar
Çok geçmiş olsunevet içten tam kirpik dibindeydi
Bana da sakinleştirici yaparlar belki. Doğumda bile kesiyorsunuz diye bagirdigim icin son dakika baymışlardı sezeryanda :)Gecmis olsun. Ben de yaklasik 4 sene once operasyonla aldirdim. Gozkapagimin ic kismindaydi. Şalazyon deniyor. 5 10 dk surmustur sanirim. Lokal anestezi yapildi. Ama ben cok heyecanlandigim icin damardan sakinlestirici de yaptilarbenim ameliyathanede olmustu operasyonum. Hic aci hissetmedim. Doktorum da babacan biriydi beni yatistirdi. Bir gun bandajli kaldi gozum, ertesi gun doktor acti. Yalniz benim baya sismis ve morarmisti. Doktor normal, gececek dedi. Yavas yavas iyilesti sonra.
Yavru dayandığına göre bende dayanırım sanirimÇocuğumun sık sık tekrarladığı için alınmıştı. Küçük oldugu için tam uyuttular ama büyükleri lokal anestezi yapıyolar. Çabucak iyileşiyo. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?