• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağından beze aldırma

Aylakkadin

Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.259
17.453
198
Arkadaşlar merhaba
Göz kapağında beze oldu. Pek çok yöntem denedim geçmedi. Şimdi artık aldırmayı düşünüyorum.
Yaptıran var mı? Acıyor mu?

Arkadaşlar merhaba
Göz kapağında beze oldu. Pek çok yöntem denedim geçmedi. Şimdi artık aldırmayı düşünüyorum.
Yaptıran var mı? Acıyor mu?
eniştem ve yakın arkadaşım yaptırdı.lokal uyuşturuyorlarmış 5 dk sürüyormuş zaten.korktuğuma değmedi bu muymuş dedi ikisi de.

Eşim aldırmıştı iki sene önce, tam kirpik dibindeydi.. Radyofrekans yöntemiyle alınmıştı sanırım, öyle hatırlıyorum. Operasyon sırasında acımamış ama öncesinde uyuşturmak için iğne yapılıyor, o biraz yakmış canını. Neyse... Sonuç çok başarılı ama.

lokal anestezi ile yapılıyor yarım saatlik bir işlem acı hissetmiyorsun ama kestiklerini yaktıklarını filan hissetmiştim ben

Gecmis olsun. Ben de yaklasik 4 sene once operasyonla aldirdim. Gozkapagimin ic kismindaydi. Şalazyon deniyor. 5 10 dk surmustur sanirim. Lokal anestezi yapildi. Ama ben cok heyecanlandigim icin damardan sakinlestirici de yaptilar😀 benim ameliyathanede olmustu operasyonum. Hic aci hissetmedim. Doktorum da babacan biriydi beni yatistirdi. Bir gun bandajli kaldi gozum, ertesi gun doktor acti. Yalniz benim baya sismis ve morarmisti. Doktor normal, gececek dedi. Yavas yavas iyilesti sonra.

Çocuğumun sık sık tekrarladığı için alınmıştı. Küçük oldugu için tam uyuttular ama büyükleri lokal anestezi yapıyolar. Çabucak iyileşiyo. Geçmiş olsun

Gecmis olsun. Ben de yaklasik 4 sene once operasyonla aldirdim. Gozkapagimin ic kismindaydi. Şalazyon deniyor. 5 10 dk surmustur sanirim. Lokal anestezi yapildi. Ama ben cok heyecanlandigim icin damardan sakinlestirici de yaptilar😀 benim ameliyathanede olmustu operasyonum. Hic aci hissetmedim. Doktorum da babacan biriydi beni yatistirdi. Bir gun bandajli kaldi gozum, ertesi gun doktor acti. Yalniz benim baya sismis ve morarmisti. Doktor normal, gececek dedi. Yavas yavas iyilesti sonra.
Bana da sakinleştirici yaparlar belki. Doğumda bile kesiyorsunuz diye bagirdigim icin son dakika baymışlardı sezeryanda :)

Bence de dayanırsınız. O beze alınmadığında devamlı tekrarlıyo. Ve iltihap yerleşiyo göze. Bu daha büyük sıkıntı. Aldırın rahatlayın. Hiç korkmayın

Geçmiş olsun geçen yaz kızımın aldırdık bu sene tekrarladı malesef aldırmadan kalsın desi arada şişiyor bazen iniyor ne bilim alıştı galiba busene de üni ye hazirlaniyo

Yakın arkadaşım oldu tedavisini radyofrekans ile 5 dakikada kurtuldu valla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu eski ama belki işine yarayan olur diye yazıyorum. Beze büyük degil de toplu iğne başı kadar, uzamış bir et parçası gibiyse saç telinizle baglayin. Bir gün sonra düşüyor

Back