• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göz kapağımdaki yağ kitlesi

archhmyr2254

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
20
5
1
29
Merhabalar.Ben bi aralar kafama bir şeyi çok takmıştım.Tozlu ortamda kalmıştım bir de.Göz kapağımda yağ kitlesi oluştu.1 senedir göz damlası ilaçlar falan kullandım ama geçmedi.Doktorum ameliyat dedi.Ama internette okudum birisi yağ bezesi ameliyatı olurken gözünden,bitkisel hayata girmiş.Körlük gibi riskleri de var.Güzel de geçebilir tabi.Göz önemli olduğundan cesaret edip olamadım ameliyat.Siz olsaydınız ameliyat olur muydunuz,yoksa göz kapağınızdaki bu üst üste iki yağ kitlesiyle yaşar mıydınız:/Ben mi çok abartıyorum.Fotoğrafları atacağım şimdi.Daha önceden bu tür ameliyat olan varsa korkulacak bir şey var mıdır?Önerdiğiniz bir doktor var mıdır?Yoksa fark etmez mi?Sakarya 'da oturuyorum bu arada.

Eklentiler

• 20190202_132128.jpg
    20190202_132128.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 491
  • 20190204_224617.jpg
    20190204_224617.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 787
  • 20190204_224653.jpg
    20190204_224653.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 457
Her ameliyatta böyle riskler var önemli olan güvendiğiniz bi doktora yaptırmanız. İçinize sinmediyse başka doktorlara da görünün belki başka çaresi de vardır

ben de sizdekinden daha küçük vardi hep oynardim

sonra oynaya oynaya cikmisti, su an yok

ama zararli olabileceği hic aklima gelmemisti küçüktüm

rahatsiz olmuyosaniz risk almayin bence, oyle rahatsiz eden bi goruntusu de yok.

Yağ bezesini bilmiyorum ama sülalemin yarısı göz kapağı ameliyatı oldu. Genetik göz kapağı sarkması problemimiz var 40-45 yaş civarı iniyorlar aşağı, bizimkiler de elele tutuşup estetik ameliyat olmaya gidiyor. 20-25 kişi olmuştur şimdiye kadar hiç birinde herhangi bir problem olmadı. 20 dakikalık basit operasyonlardı. Sizinki de basit bir operasyondur tahminimce.

Yağ bezesini bilmiyorum ama sülalemin yarısı göz kapağı ameliyatı oldu. Genetik göz kapağı sarkması problemimiz var 40-45 yaş civarı iniyorlar aşağı, bizimkiler de elele tutuşup estetik ameliyat olmaya gidiyor. 20-25 kişi olmuştur şimdiye kadar hiç birinde herhangi bir problem olmadı. 20 dakikalık basit operasyonlardı. Sizinki de basit bir operasyondur tahminimce.
teşekkürler cevap için:)

Ameliyatlik mi bilemedim seninki nie öle dedilerki..benimde vardi 2 tane hemde cildiye ye gittim 5 dakikada aldilar hafif bi igne yapiyo sonra icini bosaltip yarayı yakıyolar benim hic belli olmuyor
Hatta hamileyken de burnumda cikti 9 ayda hormonlardan mi artik ne kocaman oldu onuda aldirdim ..iz kalabilir dedi doktor ama hicc belli olmuyor

çok korkulacak gibi büyük bir kitleniz yok sanki. insanın elinde internet olunca en kötü haberleri dahi okuyor ve başına gelecek sanıyor. içinizi rahat tutun. inşallah iyi gecen bir operasyon olur. lokal anesteziyle hemencecik olabilecek birşey gibi duruyor.

ist dayım ben. 3 kere oldum. değişik hastanelerde 10 sene arayla.
kör olma ihtimali yok.
zira gözünüzle ilgisi yok. göz kapağını ters çevirip içini boşaltıyor bu kadar.
bir de ben baya ara verdim ameliyat denildikten sonra,şimdi tekrar gitsem niye bu kadar beklettiniz demezler mi,üstünden yaklaşık 8-9 ay geçti

bir arkadaşım ve eniştem geçirdi bunu.ameliyat değil 5 dk lık operasyon.göz kapağına jelimsi kremimsi bir şey sürüyorlar yaptıkları şeyi görmüyorsun bile, uyuşuk da zaten.sonra 1 hafta kadar antibiyotik damlatıyorsun bitti gitti.korkma cidden, arkadaşımla sonrasında gezmeye gitmiştik hatta.

Göz kapağımdan buna benzer bir sorun için operasyon geçirdim 5 dakika sürmedi sanırım. Sonrasında gözümü göz bandıyla kapattılar havalı hissettim :KK53: Çekilin ameliyat oldum müsade eder misiniz diyerek eve geldim. Ertesi gün göz bandını çıkardılar geçti bitti. Korkulacak bir şey yok içiniz rahat olsun. Neler olduğunu da görmüyorsunuz zaten siz anlamadan bitiyor.

bir de ben baya ara verdim ameliyat denildikten sonra,şimdi tekrar gitsem niye bu kadar beklettiniz demezler mi,üstünden yaklaşık 8-9 ay geçti

yok yahu niye desinler.
beklemesinin bir zararı yok ki.
varlığının da. ama görsel olarak rahatsız ediyor sürekli orada olması.

Benim iki göz kapağı da da altlı üstlü çıktı sizinkinden daha belirgin ve daha uzundular. Cilfiyeye gittim lazer dedi ama estetik kapsamında olduğundan devlet karsıladı sonra plastik ceraha gittim lazer ile gecmez cok derinde mecbur ameliyat dedi. Çok kötüü duruyordu aldırdım. Hiç sıkıntım olmadı sadece dikişlerimi bayrama denk geldiği için acil de aldırdım beceriksiz adam tam aladı 3"taneyi ben evde aldım 3taneyi de sonra tekrar özel hastaneden aldırdım. Şimdi daha mutluyum whatsaptan kimseyle görüntülü konuşmak istemiyordum aynaya bakmak İstemiyordum kurtuldum

Canım benim yengemde de vardı
Ufak bir operasyon geçirdi beş dk sürmüştür sonra geçti güvenilir bir yerde yaptır dedim
Çok güzelsin nazar gibi olmuş :)

Bunun adı şalazyon ameliyatı ben oldum 15 dkda bitti göz kapağını ters çevirip içinden bezeyi çıkarıyor sakın korkmayın zira gözünüze yapılan hiçbir müdahaşe yok geçmiş olsun :)

Back