• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz kapağı ve göz altı şişlikleri için krem önerisi..

AliciaKristan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
21
0
36
Kayseri
Selam kızlar!
Uykudan dolayı olsa gerek gözlerim sürekli şiş geziyorum aylardır ve artık bi göz kremi kullanmam gerek diye düşündüm.
Yaşım 18 bu yüzden sadece şişliklerimi indirebilecek gençlere yönelik bi krem arıyorum evde yapılabilecek tarifleri denedim ama sonuç beni pek tatmin etmedi açıkcası. Çok pahalı olmayan bi krem istiyorum malum öğrencilik:)))
Kullandığınız, bildiğiniz gözdeki şişikleri indirmeye yarayan krem var mı? (hafif morluklarıma da etkisi olursa mis:9: )
Teşekkürler şimdiden :40:

Son düzenleme:
pişmemiş bir adet patatesi soyun ve kücük kücük doğrayın bunu çatalla ezin. dilerseniz rende gibi bi yöntem kullanarak bunu yapın..elde edilen yoğunluk yüze sürülür 20 dakika bekletip ılık su ile yıkayın .. haftada 1 yada 2 kez etkili olur.. :)

Selam kızlar!
Uykudan dolayı olsa gerek gözlerim sürekli şiş geziyorum aylardır ve artık bi göz kremi kullanmam gerek diye düşündüm.
Yaşım 18 bu yüzden sadece şişliklerimi indirebilecek gençlere yönelik bi krem arıyorum evde yapılabilecek tarifleri denedim ama sonuç beni pek tatmin etmedi açıkcası. Çok pahalı olmayan bi krem istiyorum malum öğrencilik:)))
Kullandığınız, bildiğiniz gözdeki şişikleri indirmeye yarayan krem var mı? (hafif morluklarıma da etkisi olursa mis:9: )

bir arkadaşa daha önerdim sna da önereyim :)

garnier.nin gözaltı için roll-on.u var canım şişlikler ve morluklar için iyi geliyor ben kullanıyorum gerektikçee :)

Selam kızlar!
Uykudan dolayı olsa gerek gözlerim sürekli şiş geziyorum aylardır ve artık bi göz kremleri kullanmam gerek diye düşündüm.

uykunu sağlam al hiç bişeyciğin kalmaz canım benim :)

pişmemiş bir adet patatesi soyun ve kücük kücük doğrayın bunu çatalla ezin. dilerseniz rende gibi bi yöntem kullanarak bunu yapın..elde edilen yoğunluk yüze sürülür 20 dakika bekletip ılık su ile yıkayın .. haftada 1 yada 2 kez etkili olur.. :)

teşekkürler canımm çok saolll

Back
X