Göz kapağı iltihabı

sensoylehayat21

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
505
30
318
Diyarbakır
selam kızlar bi derdim bitmiyo valla şimdi de göz kapağı iltihabı denen bi illet buldu beni..bi beş ayn önce sağ göz kapağımda bi kızarıklık acıma başladı kızlar..ben kullandığım makyaj malzemelerinden dolayı tahriş oldu sandım önemsemedimm.üç dört gün sonra geçti.ama haftada bir tekrarlıodu şimdi yine başladı ve çok acıyo.yani göz kapağımda kirpiğimin hemen üstünde sert kırmızı ve acıyan bi tabaka var..netten araştırdım göz kapağı iltihabı deniomuş...kirpikler dökülebilir falan yazmışlar çok korktumm(doktora da anca pazarets gidilirr var mı bu konuda bi bilgisi olan yardım edin lütfen

geçmiş olsun arkadaşım bilgim var çünkü ben o yüzden şalazyon ameliyatı oldum ben ilk gittiğimde iltihap kurutucu falan verdi ama gözde olan maalesefki sürekli tekrarlıyor benimki apse şeklinde ve göz kapağı altındaydı ihmal etme bence kaşımamaya özen göster bide ben çayın demini gazlı beze döküp sıcakken gözümün üstüne koymuştum rahatlatmıştı beni

Ameliyat olsum ve yine aynı gözde aynı yerde tekraladı.Bu kez erken önlem almak için her türlü şeyi deniyorum umarım ki geçer.Yoksa 5 dk.opr. iltihap içi bosaltılıyor. Temizlenmeyen makyajlar,çok sık uygulanması ve lens gibi dısarıdan göze giren maddeler buna etken kullanmaktaysan dikkat et.

kroniktir ama allaha şükür çaresini buldum.ev yapımı elma sirkesi.her akşam pamuğu ıslatıp kirpikleri temizleyin.15 gün sonra iyileşecektir

bende de vardı şalazyon adlı hastalık seninki gibi kızarıklık ve acımayla başladı, iğne vuruldu gözümden gecmedi ameliyat oldum allaha şükür tekrarlamadı bi daha..
ben bu hastalıktan bebe şampuanıyla kurtuldum her gün mutlaka şampunla kirpik diplerini yıka geçeçektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…