- Konu Sahibi yesilgozluesmer
-
şehir dışında okuyrum ama istanbulluyum tatillerde geliyorum canım. ben tayfun beyi çok araştırdım olumlu yorumlarda var olumsuz yorumlarda var. şakak germeyide düşünüyorum ama göz kapağımda deri fazlalığı sarkması var olur mu ki? fiyatı yazarsan çok memnun olurum... iyilşme ve ameliyat sürecinden bahseder misin?Ben daha şakak gerdirme yaptırdığım doktoru tavsiye edebilirim tayfun türkaslan istanbulda mısın?
ben oldum İzmirde göz kapağı estetiği oldum dr Şeyda Atabay Yıldız yaptı göz kapağımda kırışıklıklar yok oldu .Doktoru internetten araştırırsan bulabilirsin 1 saat bitti lokal anestezi ile oldu bir hafta da iyileştim iz kalmıyor çok iyi oldu genç görünüyor insan.Kolay hiç korkulacak bir şey değil kolay yani.
mrb,ben özellikle bir göz doktoruna oldum çünkü önce göz tansiyonuna baktır denmişti o yüzden birde göz kuruluğu olanlar dikkatli olmalıymış araştırıken bunları duyunca göz kuruluğu oluyormuş ameliyattan sonra ama ben yaşamadım böyle bir problem. bir göz doktoru yapsın istedim 1 saatte hiç acı duymadan kırışıklıklar gitmiş oldu. memnunum yani yani iyi oldu ya böyle çok genç görünüyorum.
burun içinde ben oldum. bende memnunum çokValla canım şöyle anlatayım ben sana :) Kaşlarım havalanmayacak değil mi Tayfun bey diyordum, hayır göz kapağınızın hizasından yapılacak bir operasyon olacak diyordu. Doktorum Tayfun Türkaslan a çok çok teşekkür ederim. Gerçekten çok iyi bir görünümüm oldu. Sevdiğim kaşlarım yerinde kaldı, sevmediğim göz kapağım gerilerek istediğim görünümü aldı.
Canım gecmiş olsun doktorun adresini yazarmısın birde nekadara yaptı ameliyatı?ben oldum İzmirde göz kapağı estetiği oldum dr Şeyda Atabay Yıldız yaptı göz kapağımda kırışıklıklar yok oldu .Doktoru internetten araştırırsan bulabilirsin 1 saat bitti lokal anestezi ile oldu bir hafta da iyileştim iz kalmıyor çok iyi oldu genç görünüyor insan.Kolay hiç korkulacak bir şey değil kolay yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?