• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Kapağı Estetiği

yesilgozluesmer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014
4
0
1
İstanbul
Öncelikle herkese MRB :):KK25:
Arkadaşlar aranızda göz kapağı estetiği olan var mı?
Varsa hangi doktora ameliyat oldunuz sonuçlar nasıl, ameliyat ve iyileşme süreci vee fiyat konusunda bilgi verir misiniz?

Ben daha şakak gerdirme yaptırdığım doktoru tavsiye edebilirim tayfun türkaslan istanbulda mısın?
şehir dışında okuyrum ama istanbulluyum tatillerde geliyorum canım. ben tayfun beyi çok araştırdım olumlu yorumlarda var olumsuz yorumlarda var. şakak germeyide düşünüyorum ama göz kapağımda deri fazlalığı sarkması var olur mu ki? fiyatı yazarsan çok memnun olurum... iyilşme ve ameliyat sürecinden bahseder misin?

Valla canım şöyle anlatayım ben sana :) Kaşlarım havalanmayacak değil mi Tayfun bey diyordum, hayır göz kapağınızın hizasından yapılacak bir operasyon olacak diyordu. Doktorum Tayfun Türkaslan a çok çok teşekkür ederim. Gerçekten çok iyi bir görünümüm oldu. Sevdiğim kaşlarım yerinde kaldı, sevmediğim göz kapağım gerilerek istediğim görünümü aldı.

ben oldum İzmirde göz kapağı estetiği oldum dr Şeyda Atabay Yıldız yaptı göz kapağımda kırışıklıklar yok oldu .Doktoru internetten araştırırsan bulabilirsin 1 saat bitti lokal anestezi ile oldu bir hafta da iyileştim iz kalmıyor çok iyi oldu genç görünüyor insan.Kolay hiç korkulacak bir şey değil kolay yani.

ben oldum İzmirde göz kapağı estetiği oldum dr Şeyda Atabay Yıldız yaptı göz kapağımda kırışıklıklar yok oldu .Doktoru internetten araştırırsan bulabilirsin 1 saat bitti lokal anestezi ile oldu bir hafta da iyileştim iz kalmıyor çok iyi oldu genç görünüyor insan.Kolay hiç korkulacak bir şey değil kolay yani.

cnm biraz bilgi verebilir misin ?

mrb,ben özellikle bir göz doktoruna oldum çünkü önce göz tansiyonuna baktır denmişti o yüzden birde göz kuruluğu olanlar dikkatli olmalıymış araştırıken bunları duyunca göz kuruluğu oluyormuş ameliyattan sonra ama ben yaşamadım böyle bir problem. bir göz doktoru yapsın istedim 1 saatte hiç acı duymadan kırışıklıklar gitmiş oldu. memnunum yani yani iyi oldu ya böyle çok genç görünüyorum.

mrb,ben özellikle bir göz doktoruna oldum çünkü önce göz tansiyonuna baktır denmişti o yüzden birde göz kuruluğu olanlar dikkatli olmalıymış araştırıken bunları duyunca göz kuruluğu oluyormuş ameliyattan sonra ama ben yaşamadım böyle bir problem. bir göz doktoru yapsın istedim 1 saatte hiç acı duymadan kırışıklıklar gitmiş oldu. memnunum yani yani iyi oldu ya böyle çok genç görünüyorum.

canım peki kaça oldun ? bende kırısıklık degilde fazlalık var ? simetri olustu mu ?

merhaba arkadaşlar bugün üye oldum.bir hafta önce göz kapağı burun ve gıdı aldırma operayonu oldum şu an ne durumda olduğumu çok anlayamıyorum ödem ve kısmen morluklar var bu konuda tecrübeli arkadaşlardan ne kadar sürede ödemin ineceği ve ne zaman daha normal görüneceğim konusunda bilgi almak isterim

Ben göz kapağımdan ameliyat oldum. Herhangi bir ağrı yok ameliyat sonrasında zaten çok uzun suren bır ıslem değil. Lokal anesteziyle yapılabiliyor. Ameliyat sonrasında da gunluk yasantıyı engelleyecek hıcbırsey yok. Herhangi bir iz kalmıyor. Benım 20. gunum ve makyajsız durdugumda bıle kımse anlamıyor. Ben ız kalır dıye cok korkuyordum. Doktorum cok hassas bu konuda kesınlıkle dogaldan yana eğer İstanbuldaysan mutlaka bır görüş derim.Dr. Ayaz Aslan

Valla canım şöyle anlatayım ben sana :) Kaşlarım havalanmayacak değil mi Tayfun bey diyordum, hayır göz kapağınızın hizasından yapılacak bir operasyon olacak diyordu. Doktorum Tayfun Türkaslan a çok çok teşekkür ederim. Gerçekten çok iyi bir görünümüm oldu. Sevdiğim kaşlarım yerinde kaldı, sevmediğim göz kapağım gerilerek istediğim görünümü aldı.
burun içinde ben oldum. bende memnunum çok :D :D :D

Canım gecmiş olsun doktorun adresini yazarmısın birde nekadara yaptı ameliyatı?

Back