- 6 Ocak 2025
- 2
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi nuremineozde
-
Merhaba alt üst göz kapağı ameliyatı oldum, ben çok memnunum…İzmir’de yaşıyorumGöz kapağı estetiği yaptırmak istiyorum ama nerde kime yaptıracağımı bilmiyorum önerisi olan var mı
Merhaba ben de alt üst ameliyat oldum. Üstler güzel oldu ama altta hala şişlikler var ve göz altım mosmor, normal mi, bugün tam üç hafta oldu.Merhaba alt üst göz kapağı ameliyatı oldum, ben çok memnunum…İzmir’de yaşıyorum
Benim iyileşme sürecim de üst dikiş izleri çok zaman aldı altlarda morluk filan pek yaşamadım, belki kişiden kişiye değişiyor olabilir iyileşme süreciMerhaba ben de alt üst ameliyat oldum. Üstler güzel oldu ama altta hala şişlikler var ve göz altım mosmor, normal mi, bugün tam üç hafta oldu.
Benim bir hafta sonunda üstler çok güzeldi, dikiş izim bile yok şu an ama altlar beni delirtiyor çok daha şiş bir göz altım oldu. Üstü güzel yapan altı da güzel yapar diyorum inşallah doktor hatası değildir.Benim iyileşme sürecim de üst dikiş izleri çok zaman aldı altlarda morluk filan pek yaşamadım, belki kişiden kişiye değişiyor olabilir iyileşme süreci
Bence zamanla toparlayacaktır, benim mesela sağ gözüm sol gözüme göre daha geç iyileştiBenim bir hafta sonunda üstler çok güzeldi, dikiş izim bile yok şu an ama altlar beni delirtiyor çok daha şiş bir göz altım oldu. Üstü güzel yapan altı da güzel yapar diyorum inşallah doktor hatası değildir.
Göz kapağı estetiği yaptırmak istiyorum ama nerde kime yaptıracağımı bilmiyorum önerisi olan var mı
Alt kapak ameliyatını açık mı oldunuz ? Bende olacağım fakat endişelerim var , deri fazlalığı var onun alınması açık ameliyatla mümkün ama riskleri de var . Biraz anlatirmisiniz açık olduysaniz ameliyatinizi ?Merhaba alt üst göz kapağı ameliyatı oldum, ben çok memnunum…İzmir’de yaşıyorum
Alt derken göz torbalarindanmiMerhaba alt üst göz kapağı ameliyatı oldum, ben çok memnunum…İzmir’de yaşıyorum
Alt göz torbalarım alındı ve deri fazlalığı alındı, kirpik diplerinden incecik keserek yapılıyor ve genel anestezi altında oluyor. Çok iyi isim ile çalışmanızı öneririm alt göz kapağı biraz riskli işinin ehli yapmazsa göz kapağı aşağıya çekilebiliyormuş.Alt kapak ameliyatını açık mı oldunuz ? Bende olacağım fakat endişelerim var , deri fazlalığı var onun alınması açık ameliyatla mümkün ama riskleri de var . Biraz anlatirmisiniz açık olduysaniz ameliyatinizi ?
Nerede kime yaptırdınız acaba memnun musunuz fazla yağ da alındı mı ? Benim göz altlarımda pigmentasyon oluştu kapatıcıyla iyi duruyor ama memnun değilim yine de.Alt göz torbalarım alındı ve deri fazlalığı alındı, kirpik diplerinden incecik keserek yapılıyor ve genel anestezi altında oluyor. Çok iyi isim ile çalışmanızı öneririm alt göz kapağı biraz riskli işinin ehli yapmazsa göz kapağı aşağıya çekilebiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?