Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben göz kapağı estetiği yaptırdım bugün 17. günüm ama henüz şişlerim inmedi ve tek gözüme yapıldı. Gözüm sanki daha açık gibi. Sizce şişliklerden dolayı mıdır ? Eşitlenir mi?
arkadaşlar ben göz kapağı estetiği yaptırdım bugün 17. günüm ama henüz şişlerim inmedi ve tek gözüme yapıldı. Gözüm sanki daha açık gibi. Sizce şişliklerden dolayı mıdır ? Eşitlenir mi?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun Bende oldum 4 ay önce bendede aynı sorun var sol gözüm aşağı bakarken göz bebeği acil kalıyor doktor düzelir diyor ama bakalim bekliyorum duzeldimi sizinki?