• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı estetiği yaptırdım ama

Braleyserd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2018
1
0
1
34
arkadaşlar ben göz kapağı estetiği yaptırdım bugün 17. günüm ama henüz şişlerim inmedi ve tek gözüme yapıldı. Gözüm sanki daha açık gibi. Sizce şişliklerden dolayı mıdır ? Eşitlenir mi?

arkadaşlar ben göz kapağı estetiği yaptırdım bugün 17. günüm ama henüz şişlerim inmedi ve tek gözüme yapıldı. Gözüm sanki daha açık gibi. Sizce şişliklerden dolayı mıdır ? Eşitlenir mi?
Neden sadece tek gözüne yaptırdın ? Ayrıca ne için yapıldı ?

bende 8 gün önce göz kapağı estetiği oldum şişlik yok cok az izlerim var hala ama onlar içinde krem kullanıyorum sen neden tek gözünden oldun ki ?

Merhaba öncelikle geçmiş olsun Bende oldum 4 ay önce bendede aynı sorun var sol gözüm aşağı bakarken göz bebeği acil kalıyor doktor düzelir diyor ama bakalim bekliyorum duzeldimi sizinki?

Back