Arkadaşlar merhaba, 8 gün önce göz kapağı estetiği oldum, dün dikişler ve bandajlar alındı. Normalde sol göz kapağım daha düşüktü, aslında biraz da o yüzden yaptırmıştım. Dikişler alındıktan sonra sol gözde problem yok gibi ama sağ gözde fazla deri kalmış sanırım
Dr. henüz yeni olduğunu ve düzeleceğini söyledi. Gerçekten de göz kapaklarıma özellikle sağdakine henüz dokunamıyorum bile, kaskatı ve hafif şiş haldeler. Dikiş izi falan yok gibi nerdeyse. Ameliyat öncesi ve 8.gün dikişler alındıktan sonraki halinin fotoğraflarını ekledim. Sizce düzelir mi daha bu fazlalık gider mi
Arkadaşlar merhaba, 8 gün önce göz kapağı estetiği oldum, dün dikişler ve bandajlar alındı. Normalde sol göz kapağım daha düşüktü, aslında biraz da o yüzden yaptırmıştım. Dikişler alındıktan sonra sol gözde problem yok gibi ama sağ gözde fazla deri kalmış sanırım
Dr. henüz yeni olduğunu ve düzeleceğini söyledi. Gerçekten de göz kapaklarıma özellikle sağdakine henüz dokunamıyorum bile, kaskatı ve hafif şiş haldeler. Dikiş izi falan yok gibi nerdeyse. Ameliyat öncesi ve 8.gün dikişler alındıktan sonraki halinin fotoğraflarını ekledim. Sizce düzelir mi daha bu fazlalık gider mi?
Mrbl
Dr. henüz yeni olduğunu ve düzeleceğini söyledi. Gerçekten de göz kapaklarıma özellikle sağdakine henüz dokunamıyorum bile, kaskatı ve hafif şiş haldeler. Dikiş izi falan yok gibi nerdeyse. Ameliyat öncesi ve 8.gün dikişler alındıktan sonraki halinin fotoğraflarını ekledim. Sizce düzelir mi daha bu fazlalık gider mi?
Öncelikle geçmiş olsun.. Bende 4 gün önce göz kapağı estetiği oldum ve yanında kaş kaldırmadan oldum.Çok fazla bi göz kapağım veya kaş düşüklüğü yoktu ama daha dinç dursun istedim. İlk gün benim de sol gözümü kapatınca hafif açıklık kalıyordu bugün 4. Gün hemen geçmiş. Şu anda şişlikler morluklar var ama yine de gayet iyi duruyo. Bence sizde biraz beklemelisiniz çünkü revizyondan sonra iyileşme süreci çok daha zor geçiyomuş