İstanbulda Özcan Çakmak beyi tavsiye ederim
İstanbulda Prof. Dr. Özcan Çakmak beyden çok memnun kaldım, şiddetle tavsiye ederim
Ben çok memnun kaldım , gittiğim dr lar alt göz kapağı ameliyatına pek yanaşmadılar, o yüzden kötü netice almaktan çok korkuyordum, dr beyin tecrübeli elleriyle sonuç muhteşem oldu :)alt ve üst göz kapağı ameliyatı oldumBu gözkapagi ameliyatini ben de istiyorum..
Ankarada da meşhur bir doktora gittim üste ameliyat alta co2 lazer yaparız demiştiBende istiyorum ama doktora karar verme kısmını hayırlısı ile başarsam ,Ankara da ameliyat olan arkadaşlar nerdesiniz
Alt göz kapağıma co2 lazer de yaptırdım hiç netice alamadım boşuna para verdim , ameliyat kesin çözüm oldu, çok memnunumAnkarada da meşhur bir doktora gittim üste ameliyat alta co2 lazer yaparız demişti
Dr Osman tan mükemmel burun ve göz kapağı yapıyorkızlar aranız da yaptıran var mı ben bazı resımler buldum cok guzel olmus
kızlar aranız da yaptıran var mı ben bazı resımler buldum cok guzel olmus
canım seni gökte ararken yerde buldum :))
bende aynı ameliyatı olmayı düşünüyorum yardmıcı olabilirsen çok sevinirim inan , resimlerini görebilir miyim
yeni üyeyim barslanli@hotmail.com mail adresim tşk edrm şimdiden
[/QUOTEdr Osman tan Harika ameliyatlar yapıyor inceleyin yorumlarını
Osmaniye’de çalışıyor yakında izmire özel açacak yorumlarını ve sayfasını inceleyinkızlar aranız da yaptıran var mı ben bazı resımler buldum cok guzel olmus
Öncelikle hayırlı olsun. Ameliyat ve muayene için ne kadar ödedinizbende üst göz kapağı düşüklüğü vardı çok araştırdım göz kapağı basit bir cerrahi müdahale gibi görünsede yapılacak en küçük hata herşeyi bozabilir. bu neden le çok araştırdım oküloplasti alanında ihtisas yapmış PROF DR ŞAFAK KARSLIOĞLU na ameliyat oldum İstanbul ŞİŞLİ de kendisi ben Eskişehir' den gitim kendisi işin uzmanı bu tür ameliyatlarda uzmanlık önemlidir.
NedenCok ihtiyaciniz yoksa bu ameliyati olmayin. Yani goz kapagi deriniz artik gormenize engel oluyorsa ve yagli dokunuzdan iyice ayrildiysa. Cok az sarkma icin sakin yaptirmayin. Butun doktorlar hipokrat yeminine riayet etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?