göz kapağı estetiği doktor tavsıyesı

İstanbulda Özcan Çakmak beyi tavsiye ederim

İstanbulda Prof. Dr. Özcan Çakmak beyden çok memnun kaldım, şiddetle tavsiye ederim

Özcan Çakmak'ı biliyorum. Lütfü ve Deniz Ülke Arıboğan'ın kızının burun ameliyatından sonra bir arkadaşım burun reconstruction'ı için gidip tüm yüz lifting yaptırıp çıkmıştı ve gördüğüm kadarıyla son derece başarılıydı.
Ancak yüze yağ enjeksiyonu da yapıyor ki, araştırmalarım ilerledikçe ve örnekleri gördükçe bunu istemediğime karar verdim. Ama hakkını yememek lazım, yaptığı iş hatasızdı.

Bende istiyorum ama doktora karar verme kısmını hayırlısı ile başarsam ,Ankara da ameliyat olan arkadaşlar nerdesiniz

Bu gözkapagi ameliyatini ben de istiyorum..
Ben çok memnun kaldım , gittiğim dr lar alt göz kapağı ameliyatına pek yanaşmadılar, o yüzden kötü netice almaktan çok korkuyordum, dr beyin tecrübeli elleriyle sonuç muhteşem oldu :)alt ve üst göz kapağı ameliyatı oldum

Ben de annemin geçirdiği ameliyattan yola çıkarak Özcan Çakmak'ı tek geçiyorum. Biz ailece burun ameliyatı ihtiyacımız için kendisini bulduk. Henüz Acıbademdeydi. Ama profesör olması da çok etkiliydi tercihimizde. Kişisel bir yaklaşım tabi, herkes bunu önemsemeyebilir. Biz bilimsel ortamlarda kalanların bir de yeteneklilerse çok iyi olacağını düşünüyorduk, çok şükür yanılmadık. Ayrıca dünya kibarı ve çok dürüst bir insan. Biraz konuşun, açıklama şekli ve konu hakimiyeti hemen insanın karar vermesini de sağlıyor. Kötü örnekler de var ve bildiğim isimler. Ama bahsetmek bile istemem doğrusu.

bende üst göz kapağı düşüklüğü vardı çok araştırdım göz kapağı basit bir cerrahi müdahale gibi görünsede yapılacak en küçük hata herşeyi bozabilir. bu neden le çok araştırdım oküloplasti alanında ihtisas yapmış PROF DR ŞAFAK KARSLIOĞLU na ameliyat oldum İstanbul ŞİŞLİ de kendisi ben Eskişehir' den gitim kendisi işin uzmanı bu tür ameliyatlarda uzmanlık önemlidir.

kızlar aranız da yaptıran var mı ben bazı resımler buldum cok guzel olmus
Osmaniye’de çalışıyor yakında izmire özel açacak yorumlarını ve sayfasını inceleyin

Eklentiler

• 23CAF4AA-1919-4CFC-9670-8CD032141A67.png
    220,8 KB · Görüntüleme: 69
Öncelikle hayırlı olsun. Ameliyat ve muayene için ne kadar ödediniz

Cok ihtiyaciniz yoksa bu ameliyati olmayin. Yani goz kapagi deriniz artik gormenize engel oluyorsa ve yagli dokunuzdan iyice ayrildiysa. Cok az sarkma icin sakin yaptirmayin. Butun doktorlar hipokrat yeminine riayet etmiyor.

Cok ihtiyaciniz yoksa bu ameliyati olmayin. Yani goz kapagi deriniz artik gormenize engel oluyorsa ve yagli dokunuzdan iyice ayrildiysa. Cok az sarkma icin sakin yaptirmayin. Butun doktorlar hipokrat yeminine riayet etmiyor.
Neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…