• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göz kapağı estetiği doktor tavsıyesı

sinemha

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
5.300
5.779
398
kızlar aranız da yaptıran var mı ben bazı resımler buldum cok guzel olmus

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bunlar benım cok hosuma gıdenler doktora da gosterdım $goz-kapagi-estetigi-ameliyatlari4.jpg $cosmetic_eyelid_surgery.jpg $goz-kapagi-estetigi-ameliyatlari4.jpg $cosmetic_eyelid_surgery.jpg

ben oldum canım dr.um ozan bitik. sonuç gerçekten iyi ama ilk zaman çok korkmuştum. ankarada onkolojideymiş şuan istersen bi git görüş derim. alt göz kapağımı torba mı yoksa üst göz kapağımı ben 2 sini de oldum. şiddetle tawsiye ederim dr.umu. Ama ilk baştaki korkulu günlerim çoktu 2 gözüm şişten dolayı farklı görünüyordu.

ben oldum canım dr.um ozan bitik. sonuç gerçekten iyi ama ilk zaman çok korkmuştum. ankarada onkolojideymiş şuan istersen bi git görüş derim. alt göz kapağımı torba mı yoksa üst göz kapağımı ben 2 sini de oldum. şiddetle tawsiye ederim dr.umu. Ama ilk baştaki korkulu günlerim çoktu 2 gözüm şişten dolayı farklı görünüyordu.
canım seni gökte ararken yerde buldum :))
bende aynı ameliyatı olmayı düşünüyorum yardmıcı olabilirsen çok sevinirim inan , resimlerini görebilir miyim
yeni üyeyim barslanli@hotmail.com mail adresim tşk edrm şimdiden

Ozan Bitik Amerikadan gelmişti galiba, zorunlu onkolojideymiş diye duymuştum.. Başka yaptıran oldu mu ?? Yazarsanız sevinirim..

Istanbul'da olmayı düşünüyorsanız Prof. Dr. Ersin Ülkür'ü tavsiye ederim. Arkadaşım göz kapağı ameliyatı oldu. Sonuç çok güzel.

Istanbul'da olmayı düşünüyorsanız Prof. Dr. Ersin Ülkür'ü tavsiye ederim. Arkadaşım göz kapağı ameliyatı oldu. Sonuç çok güzel.
İstanbul, Ankara farketmez.. Yeter ki inanacağım, hata yüzdesi düşük bir doktor bulabileyim.. Sizin arkadaşlarınız alt ve üst göz mü olmuşlar?? Üstse kolay ama alt torbalanmalarla beraber olunca oldukça zor bir ameliyat haline geliyor, diyorlar

Düşündüğünüz kadar zor değil bence alt göz torbalarını aldırttı. Internetten sitesine girip inceleyebilirsiniz. Arkadaşım çok memnun .

İzmir' de Göz hekimi Şeyda Atabay Yıldız'ı öneririm. Babama Göz kapağı ameliyatı yaptı babam çok memnun kaldı..

Insanlarin canlari ile oynuyorsun inan bende ekmeginizle oynarim....

İstanbul, Ankara farketmez.. Yeter ki inanacağım, hata yüzdesi düşük bir doktor bulabileyim.. Sizin arkadaşlarınız alt ve üst göz mü olmuşlar?? Üstse kolay ama alt torbalanmalarla beraber olunca oldukça zor bir ameliyat haline geliyor, diyorlar
İstanbulda Özcan Çakmak beyi tavsiye ederim
İstanbulda Prof. Dr. Özcan Çakmak beyden çok memnun kaldım, şiddetle tavsiye ederim

Back