Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım seni gökte ararken yerde buldum :))ben oldum canım dr.um ozan bitik. sonuç gerçekten iyi ama ilk zaman çok korkmuştum. ankarada onkolojideymiş şuan istersen bi git görüş derim. alt göz kapağımı torba mı yoksa üst göz kapağımı ben 2 sini de oldum. şiddetle tawsiye ederim dr.umu. Ama ilk baştaki korkulu günlerim çoktu 2 gözüm şişten dolayı farklı görünüyordu.
Estetikport u öneririm tatlım , hangi şehirdesinkızlar aranız da yaptıran var mı ben bazı resımler buldum cok guzel olmus
İstanbul, Ankara farketmez.. Yeter ki inanacağım, hata yüzdesi düşük bir doktor bulabileyim.. Sizin arkadaşlarınız alt ve üst göz mü olmuşlar?? Üstse kolay ama alt torbalanmalarla beraber olunca oldukça zor bir ameliyat haline geliyor, diyorlarIstanbul'da olmayı düşünüyorsanız Prof. Dr. Ersin Ülkür'ü tavsiye ederim. Arkadaşım göz kapağı ameliyatı oldu. Sonuç çok güzel.
İzmir' de Göz hekimi Şeyda Atabay Yıldız'ı öneririm. Babama Göz kapağı ameliyatı yaptı babam çok memnun kaldı..
Istanbul'da olmayı düşünüyorsanız Prof. Dr. Ersin Ülkür'ü tavsiye ederim. Arkadaşım göz kapağı ameliyatı oldu. Sonuç çok güzel.
İstanbulda Özcan Çakmak beyi tavsiye ederimİstanbul, Ankara farketmez.. Yeter ki inanacağım, hata yüzdesi düşük bir doktor bulabileyim.. Sizin arkadaşlarınız alt ve üst göz mü olmuşlar?? Üstse kolay ama alt torbalanmalarla beraber olunca oldukça zor bir ameliyat haline geliyor, diyorlar
İstanbulda Prof. Dr. Özcan Çakmak beyden çok memnun kaldım, şiddetle tavsiye ederimİstanbul, Ankara farketmez.. Yeter ki inanacağım, hata yüzdesi düşük bir doktor bulabileyim.. Sizin arkadaşlarınız alt ve üst göz mü olmuşlar?? Üstse kolay ama alt torbalanmalarla beraber olunca oldukça zor bir ameliyat haline geliyor, diyorlar
Ben oldumGöz kapağı ameliyatı olan pek yok sanırsam kimse bu konuya yazmadığına göre.