göz kapağı düşüklüğünde hekim ve hastane tavsiyesi

13november

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
44
1
36
34
İstanbul
Merhaba,

Benim doğuştan göz kapağımda pitosiz var (göz kapağı düşüklüğü) 7-8 kez operasyon geçirdim o zaman ankara göz bankasında olmuştum 14 yaşından beri ameliyat olmadım fakat şu anda alerji ve farklı nedenlerle göz kapağım hızla düşüyor geçen hafta dünya göz hastanesinde levent akçaya gittim bu konuda istanbul'da levent bey ve şafak karslıoğlu çok iyi olarak bilinir. Dünya göz hastanesi 2 göz kapağındaki pitoz ameliyatı için 9150 TL maliyet çıkardı fakat bu ücreti şu an hemen vermek bizim için zor bende devlet kanalıyla bu ameliyatı yaptırabileceğim bir hastane ve hoca arıyorum bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

geçmiş olsun 7-8 kez neden ameliyat oldun tekrarlıyormu yoksa ameliyatı yapamıyorlar mı sol göz kapağım düştü benim yüzümün diğeri değişik oldu çok kafama takyrm yardımcı olrmsn lütfen görmeye zararı olr diye evham yaptım ameliyatta olamyrm acı duyrmsn iyleşme süresi nasıl

selamm elisss

benim göz bebekleriminde hareketi yok sonradan göz kapağı tam kapanmama riskine karşın milim milim açıyorlardı genel anestezi ya da lokal anestezi uygulanıyor hissetmiyorsun göz kapağı düşüklüğünde cerrahi operasyonun şart olduğu belirtiliyor bence ameliyattan hiç korkma kapak göz bebeğini örterse görmede zorluk yaşıyorsun elinle kapağı kaldırma ya da kaşlarınla kapağı kaldırmaya çalışıyorsun ben şu anda kuledibi göz hastanesine gidiyorum oraya bir muayene olabilirsin geçmiş olsun sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…