Göz kapağı düşüklüğü için yardımcı olur musunuz

Lovestory1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
77
2
Meraba bayanlar benim tek göz kapagimda doğuştan düşüklük var bu pitoz mu estetik alanami giriyor bilmiyorum ankarada yaşıyorum ve bu yaz ameliyat düşünüyorum bildiginiz iyi bir doktor varmı ve uygun fiyata yapabilecek birtek hacettepede duydum iyi diye devlet hastaneleridemi ucretli yapiyor bilgilendirirseniz sevinirim acil

Slm, göz kapağı düşüklüğü ile ilgili yorumlarınızı gördüm, bende de aynı sıkıntı var, siz ameliyat oldunuz mu, kime oldunuz, bana yardimci olursanız sevinirim,

Bence devlet hastanesinde yapilir bunda estetik yokki bence senin dogustan sorunun varmi ozele gidersen sonucta ucret odersin ama devlet hastanesinde sanmiyorum bir ucreti olsun

Şimdi göz bölgesi olunca insan korkuyor, her doktora yaptiramiyor, biliyorsunuz, her iste oldugu gibi dokturun da iyisi kotusu var, ben hastaneden çok doktor ismi istiyorum.

Göz kapağı düşüklüğü bi şekilde kılıfa uydurulursa devlette karşılanıyor olabilir iyice araştırmadan özele para dokmeyin derim hele ankara Hacettepe gibi bi şansınız varsa

Şimdi göz bölgesi olunca insan korkuyor, her doktora yaptiramiyor, biliyorsunuz, her iste oldugu gibi dokturun da iyisi kotusu var, ben hastaneden çok doktor ismi istiyorum.

Canim istersen benim doktoruma gidebilirsin bilmiyorum yapiyormu en azindan sorarsin ucretsiz muayenesi cunku Estetik plastik Cerrahi uzmani Dr. Kubilay Ozdil

Ben goz kapagi ameliati oldum goz kapaklarim gozumun uzerine dusuyordu ve simdi inanilmaz mutluyum bu ameliyattan darisi olmak isteyenlere hic korkmayin doktorunuzu iyi secin benim doktorum memorial da ercan karacaoglu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…