• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağı ameliyat izi için doktor önerisi

Miawallacee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
8
3
1
29
Merhaba kızlar, göz kapağı ameliyat oldum maalesef çok başarısız bir ameliyattı. Memorial Bahçelievler' de Atilla Eyüboğlu ve Tonguç İşken beraber yaptı ameliyatımı. Önermiyorum kesinlikle bu konuyu araştırmadan her doktora güvenmeyin. Birçok problemle karşılaştım, sonuçta hassas bir bölge. Göz kapağım aşağıda kaldı ve izlerim çok belirgin. İstanbul' da önerebileceğiniz işini hassas ve etik yapan bir uzman var mı lazer olmak için?

20220628_133055.jpg

Hayir ben kaza geçirdim kırık ameliyatı oldum. Daha sonrasında ameliyatın gerekli olmadığı kendi kendine de iyileşebilecek olduğu ortaya çıktı. O yüzden etik olmak önemli yazdım.

Hayir ben kaza geçirdim kırık ameliyatı oldum. Daha sonrasında ameliyatın gerekli olmadığı kendi kendine de iyileşebilecek olduğu ortaya çıktı. O yüzden etik olmak önemli yazdım.
Ben anlamadım. Kırıkla göz altı estetiğinin ne ilgisi var. Daha anlaşılır şekilde yazar mısın. Göz altında sorun neydi ?

Bagdat caddesinde Ata Nejat Ertek iyi bir dermotolog diye biliyorum lazer ile iz silme ameliyat sonrası scar tedavisi konusunda gidenler olmustu. Ben de gitmeyi düşünüyorum kendisine

Alt göz kapağı oldum. Memorial bahçelievler hastanesinde Atilla Eyüboğlu ve Tonguç İşken yaptı ameliyatımı. Kesinlikle önermiyorum.

Alt göz kapağı oldum. Memorial bahçelievler hastanesinde Atilla Eyüboğlu ve Tonguç İşken yaptı ameliyatımı. Kesinlikle önermiyorum.
Ben de 2 yıl önce burun ameliyatı olmuştum kendisine sonuç hüsran başka bir doktora revizyon olmak zorunda kaldım memorial da Tonguç İşkene

Back
X