- Konu Sahibi selmaizmirli
-
dior kalemler ne kadar peki?
ben bazen kalem bazen far bazen eyeliner sürüyorum. normal kalem çeker gibi sürüp fırçayla yada pamuklu çubukla hafif dağıtıyrum. ama alt göz çizgisinin yarısına kadar çekiyorum. çok doğal duruyor. bide rimel tamamsüprizzzzzama genelde far sürüyorum ben alt kirpik dibine doğal oluyor. ruj fırçasıylada olur far için kesik uçlu fırçaylada olur.bende eyeliner kullanıyorum flormar'ın çok memnunum ama benim şöyle bi sorum olucak
gözün alt tarafına nasıl sürülüyo bu eyeliner ben üstüne tamam güzel yapabiliyorum ama altına denemedim hiç cesaret edemedim
hani angelina jolie gözleri varya üstte kalın eyeliner alt tarafın yarısı boyanmış öle oluyor. çok doğal oluyorbende eyeliner kullanıyorum flormar'ın çok memnunum ama benim şöyle bi sorum olucak
gözün alt tarafına nasıl sürülüyo bu eyeliner ben üstüne tamam güzel yapabiliyorum ama altına denemedim hiç cesaret edemedim
bana da gonderebilir misin:))
ikinize de gönderdim canım gelmiş mi?
Arkadaslar tulin sahin'in SIRLAR kitabinda goz kaleminin akmamasi icin kullanmadan once yaktiginiz bir cakmagin arasindan kalemi gecirin oyle gozunuze surun diyordu.Ben denedim tabi biraz geciriyorsunuz fazla bekletmiyosunuz yoksa mazallah gozunuze zarar verebilir.Ve kalem gercektende hemen akmadi ve daha uzun dayandi :)
canım okadra para verme ya,eğer netten alabiliyosan 22$ falan tutuyo dior kalemler falan :1shok: bende akmıyor waterproof dimi seninkiben 1 sene once almıstım 44lıraya hala kullanıyorum ama dıor akmıyo desem yalan olur
cıldım asırıasırı yaglı ve akmayan kalem arıyorum
okadar para vermıskende bıtıreyım sukalemı sora alayım dıyorum
kızlar bide şu adres var hani şu makyajla gögüsleri büyüten kadın varya eve pearl onun siteside süper. yani görüyoruzki herşey fırça işi ve iyi malzeme
http://www.evepearl.com/ burdada kadının süper videoları var. youtube a eve pearl yazıncada çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?