Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
göz kalemi önerecek olan?
- Konu Sahibi messelin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım merhaba Mac markasının asansörlü göz kalemini öneriyorum yıllardır kullanırım.
Canım çok teşekkür ederim yarın bakacağım
Merhaba ysl yada dior waterprof kalemleri var.makyajda en basarili markalardir..
Yani bn akmasın ve mat durmasın istiyorum tek isteğim
Ben Beyu'nun göz kalemlerini çok başarılı buluyorum. Rengi tam istediğim gibi çıkıyor, yani diğer göz kalemlerinde siyah alıyorum gri oluyor ya da maviye dönüyor Beyu'nunki tam siyah.. Ama göz kaleminin akma konusunda bir şey diyemeyeceğim sanırım onda göz yapısı da önemli...
exx kullanıcısından alıntı:
(bir çoğu göz kalemi bende alerji yapıyor bunun için öneriniz varmı?)
Banada kullandığım göz kalemi allerji yaptı.Üstelikde lancome.O kadar para verip aldığım ürün.Lancomun waterproof siyah göz kalemini almıştım.Malesaef allerji yapınca organik ürün arayışına girdim. ve internetten (dr. hauschka) organik siyah göz kalemi aldım.Fiyatı 45 liraydı.Geçen sene almıştım.Geçenlerde aldığım siteye baktım.İndirime girmiş.35 li fiyatlara inmiş.6 ay gitti.Kalıcılığı iyi sayılır ve öyle pek bir akma bulaşma yapmıyor.Gözlerime hiçbir alerji yapmadı,gönül rahatlığıyla kullandım.Yeni bitti kalemim ve şimdi yine internetten logona marka kalem istedim.Henüz gelmedi.Kullanınca memnun kalırsam yorum yazarım yine.Bu seferde farklı bir marka denemek istedim.Fiyatıda daha uygun geldi.Kullanıp göreceğim artık.
(bir çoğu göz kalemi bende alerji yapıyor bunun için öneriniz varmı?)
Banada kullandığım göz kalemi allerji yaptı.Üstelikde lancome.O kadar para verip aldığım ürün.Lancomun waterproof siyah göz kalemini almıştım.Malesaef allerji yapınca organik ürün arayışına girdim. ve internetten (dr. hauschka) organik siyah göz kalemi aldım.Fiyatı 45 liraydı.Geçen sene almıştım.Geçenlerde aldığım siteye baktım.İndirime girmiş.35 li fiyatlara inmiş.6 ay gitti.Kalıcılığı iyi sayılır ve öyle pek bir akma bulaşma yapmıyor.Gözlerime hiçbir alerji yapmadı,gönül rahatlığıyla kullandım.Yeni bitti kalemim ve şimdi yine internetten logona marka kalem istedim.Henüz gelmedi.Kullanınca memnun kalırsam yorum yazarım yine.Bu seferde farklı bir marka denemek istedim.Fiyatıda daha uygun geldi.Kullanıp göreceğim artık.
Son düzenleme:
- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
- 12 Kasım 2013
- 179
- 31
- 68
Clinique süper. sonra Lancome, sonra Estee Lauder ve Avon derim :) gözleriniz fazla hassas değilse, direk Avon, hem hesaplı hem de güzeller
not: Clinique eyeliner (sıvı olan) berbat sakın almayın, renk filan vermiyor. ama göz kalemleri şahane, özellikle ince uçlu olanları. tam ismi Clinique Quickliner For Eyes Intense serisi tavsiye edilir
Lancome orijinal ismi ise Lancome Le Crayon Khol bende siyahı var, mükemmel
not: Clinique eyeliner (sıvı olan) berbat sakın almayın, renk filan vermiyor. ama göz kalemleri şahane, özellikle ince uçlu olanları. tam ismi Clinique Quickliner For Eyes Intense serisi tavsiye edilir
Lancome orijinal ismi ise Lancome Le Crayon Khol bende siyahı var, mükemmel