Goz irisinde leke acil

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.143
448
Merhaba arkadaslar.badina gelen var mi? Sol gozumde iris icinde minik kahve bir leke var. Onceden varmiydi bilmiyorum yeni farkettim. Panik atakliyim ve acaba ne diye arastitdim ve cook sayili hastalik cikti malum nette once en kotusu cikar. Astikmat ve miyopum. 4/5 ay once dr a gittim birsey demedi o zmn varmiydi bilmiyorum. Gozluk verdi surekli kullanmiyorum hatta hic takmiyorum desem yeridir. Arada goz seyirmesi oluyor o kadar. Nokta cisim vs gibi birsey olmuyor hic. Basina gelen var mi? İcimi rahatlatacak birseyler yazin nolur. Paniginden dr a da gitmeye korkuyorum.

Teyzemin gözünde de böyle bir leke vardı. Ankara'da Prof. Dr. Murat Tunç var Numune Hastanesinde bu tarz lekelerin değerlendirilmesinde Türkiye'de bir numara. Çok iyi bir doktor ve hastalara da çok iyi davranıyor. Teyzem gitti. Bu lekenin kötü huylu bir tümör olmadığını söyledi. İçimiz rahatladı. Ancak bu tarz lekelerin kötü huylu olma ihtimali de varmış. Göz Tümörleri alanında bence bir numara bir doktor Murat Tunç hoca. Eğer Ankara'ya gitme imkanınız varsa bir görünün derim. Çooook geçmiş olsun...

Teyzemin gözünde de böyle bir leke vardı. Ankara'da Prof. Dr. Murat Tunç var Numune Hastanesinde göz bölümünde bu tarz lekelerin değerlendirilmesinde Türkiye'de bir numara. Çok iyi bir doktor ve hastalara da çok iyi davranıyor. Teyzem gitti. Bu lekenin kötü huylu bir tümör olmadığını söyledi. İçimiz rahatladı. Ancak bu tarz lekelerin kötü huylu olma ihtimali de varmış. Göz Tümörleri alanında bence bir numara bir doktor Murat Tunç hoca. Eğer Ankara'ya gitme imkanınız varsa bir görünün derim. Çooook geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…