• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz ile alakalı sorun yaşayanlar lütfen bakar mısınız?

Kirmizidikenlimavicicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
103
40
98
Merhabalar. On yıldır gözlerimle alakalı sorunlar yaşıyorum. Bir dönem tam düzeldi diyorum başka şey çıkıyor. Yine de tabii ki halimize şükür ama inanin çok yoruldum ve yıprandım. Yirmi yaşında Katarakt ameliyatı oldum. Sonra yağlanma oldu lazer oldum. Ama şuan gel gör ki hala sorunlarim var. Şifa arıyorum kendime. Öğretmenim ve mesleğimi yapamaz hale geldim. Göz artık bende takıntı oldu her geçen gün kötüye gidiyor gibi hissediyorum. Doktora gidiyorum yakın uzak gözlük yazıp yolluyor. Sizden ricam böyle bir şey yaşayan var mı çevresinde ya da kendisi? Bir de çok iyi bir göz doktoru dediğiniz doktorlar var ki Türkiye'nin neresinde olursa olsun lütfen doktor önerisi istiyorum. Herkese şifalar diliyorum. Dermansız dert vermesin. İyi günler

Çok geçmiş olsun kuruluk oluyor katarak ameliyatından sonra sunni göz yaşı kullanıyormusunuz doğuştanmı katarak vardı
Doğuştan mı bilmiyorum. Genetik olduğunu biliyorum babam 30 yaşında Katarakt ameliyatı olmuş ben de 20 yaşında oldum. İlk zamanlar görüşüm gayet iyiydi yani en azından idare ediyordum şuan gittikçe düştü ve haliyle hayat kalitem çok düştü;( napicami şaşırdım. Evet nadir de olsa suni göz yaşı kullanıyorum. Yakınlarınızda mi var bu durum

Doğuştan mı bilmiyorum. Genetik olduğunu biliyorum babam 30 yaşında Katarakt ameliyatı olmuş ben de 20 yaşında oldum. İlk zamanlar görüşüm gayet iyiydi yani en azından idare ediyordum şuan gittikçe düştü ve haliyle hayat kalitem çok düştü;( napicami şaşırdım. Evet nadir de olsa suni göz yaşı kullanıyorum. Yakınlarınızda mi var bu durum
Kardesimde var ameliyat oldu sizin gibi sürekli göz yası damlası kullaniyor 2 saatte bir de raporlu kireçleme oldu temizlenicek yakin zamanda

Back