Göz için hangi hastahane?

niipek

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
595
3
Arkadaşlar, göz probleminiz olduğunda hangi doktora veya hastahaneye gidiyorsunuz?

dünya göz hastanesi doktorlar gerçekten çok iyi ve ilgililer

dünya göz hastanesi doktorlar gerçekten çok iyi ve ilgililer

ben size dünya göz hastahanesi ile ilgili birşey anlatayim... senelerdir ben, ailem, arkadaşlarım oraya gideriz... çok memnunduk.. ta ki bu seneye kadar... 2 ay önce sol gözümdeki problem yüzünden tekrar gittim.. mikrop kapmış... bu bana denilen.. 1 hafta sonra 3. kez gittiğimde doktorum 1 hafta sonra tekrar gel dedi... randevu almaya çıktığımda bana 1 hafta sonra ilk muayeneden beri 10 günü geçmiş olacağı için tekrar muayene ücreti ödemek zorunda olduğumu söylediler...

ben iyileşme süreci içinde olan bir hastayım... ki gözümün gerçekten mikrop kapıp kapmadığını bilemem... bu konuda hiç iyi niyet görmiyorum ben... 110 TL muayene ücreti + 65 TL tetkik ödedim... tutmuşlar benden bir 110TL daha istiyorlar... aradığım zaman bana verilen cevap şu "SGK bize 10 gün kontrol müddeti uygun görüyor"... lafa bakarmısınız? koskoca hastahane kendi insiyatifini kullanamıyor.. vayyy.... bir de ukalalar.. biz iyiyiz ki bu kadar yayıldık... benden cevap "ben ona, o ona bu durumu söyleyince bakalım o yaygınlığınız ne duruma düşecek"

bu arada orda karşılaştığım bir olay: bir beyefendi gözünü tutarak geliyor... vezne 98 TL muayene diyor.. adam şuan üzerinde o kadar para olmadığını, canının çok yandığını, göremediğini müdahale edilsin hemen ödeyeceğini söylüyor. veznede ki kesinlikle böyle birşey yapamayacaklarını belirtiyor... adam ne yapıp edip parayı buluyor ki onu doktor odasından çıktığında gözü bandajlı görüyorum... o durumdaki bir hastanın düştüğü duruma bakın....

şimdi buna ne dersiniz? bu olaydan sonra benim karşılaştığım olay bu işi ticarete döktüklerini gösterdi bana...

mail attım... defalarca beni aradılar bakmadım... en sonunda bana gelen mail: talebinizle ilgili bize dönerseniz seviniriz.... ben zaten tel açıp konuşmuşum... mail atıp yazmışım... kayıt ettiğin konuşmayı dinle veya cevap verdiğin maili oku... talep ettiğim birşey de yok... nasıl okuyorlarsa artık...

neyse sonuç olarak, ne ben, ne ailem, ne de çevrem bir daha asla oraya gitmeyecek... o yüzden başka öneriler bekliyorum...

Benim,eşimin ve annemin gözleri yıllardır birimiz hipermetrop diğerimiz miyop öyle devam eder gider.
Bakırköy devlet hastanesinden şaşmayız sürekli oraya gideriz 15-20 senedir..Çok ta memnunuz...

Benim,eşimin ve annemin gözleri yıllardır birimiz hipermetrop diğerimiz miyop öyle devam eder gider.
Bakırköy devlet hastanesinden şaşmayız sürekli oraya gideriz 15-20 senedir..Çok ta memnunuz...

devlet hastaanesi işi ticarete dökmemiştir... teşekkürler öneri için...

Arkadaslar Buca Tip merkezi hakkinda ne düsünüyorsunuz? Yakin zamanda bulanik görme ve gözlerde yanma sikayetim icin gidecegim. Özellikle fiyat konusu kafama takildi, saglik güvencem oldugu icin bir miktar ödeyecegim, bazilari isi ticarete döktü diyorsunuz daha fazla istemez degil mi?

Arkadaslar Buca Tip merkezi hakkinda ne düsünüyorsunuz? Yakin zamanda bulanik görme ve gözlerde yanma sikayetim icin gidecegim. Özellikle fiyat konusu kafama takildi, saglik güvencem oldugu icin bir miktar ödeyecegim, bazilari isi ticarete döktü diyorsunuz daha fazla istemez degil mi?

Buca Tıp merkezini bilmiyorum... benim verdiğim ücret sgk'lı olarak üzerime düşen ücretti...

ben dünya göz hastanesinde ameliyat oldum doktorumda cok iyiydi hastanede gayet ilgiliydi,
hatta son muayneme gittigimde son anda yetistim doktor tam cikmak uzereydi ve hicbir ucret almadan muayne etti
normalde giris yapip ucret odemem gerekiyordu...:nazar:

Bebeklikten bu yana miyop olan ve uzun zaman devlet hastanesinde yüksek çıkmış glokomuna ve yapılmış olan görme alanı testi sonucunda, görme sinirlerinde kayıp olduğunu gör göre müdahale etmemiş devlet hastanelerinden sonra Kartal Göz hastanesinde testlerim yapıldı ve tedavime başlandı. Glokom sebebiyle hayatım boyunca tansiyon için damla kullanmaya, damlanın yan etkisi olan göz kuruluğu içinde göz yaşı damlası kullanmaya mecburum. Damla sayesinde düşen tansiyon, görme sinirlerinin ölmesine engel olamadı, olamıyor.. Çevremin ısrar ve önerileriyle kontrollerimin biri için Dünya Göz hastanesine gittim. Glokom "uzmanı" doktora randevu almıştım, tansiyon ölçümünden sonra muayeneye girdim.

Dr: Sorununuz ne?
Ben: Glokom
Dr: Göz tansiyonunuz çok iyi çıkmış, glokomunuz yok
Ben: Tansiyon için ilaç kullanıyorum
Bu arada eski belgelerimi karıştırmaktadır güyaa...
Dr: Glokom her hastaya zarar vermez, ilacı bırakabilirsiniz
Ben: Görme kaybım var ve göz sinirlerim ölmeye devam ediyor
Dr: Bunu siz farkedemezsiniz ki (sırıtarak)
Ben: Dosyada bulunan CD'leri kontrol eder OCT, görme alanı ve pakimetri sonuçlarıma bakarsanız, sinirlerin zayıflamaya ve ölmeye devam ettiğini göreceksiniz (sırıtarak)
Tüm bu testleri duyunca bir anda gözlerinde uçuşan paraları görürüm, zira tüm bu testler baya tutmaktadır.

Eşimin elini tutar, "bırak ya, Kartal Göz'e de aynı parayı veriyorum nasıl olsa, ben bir daha buraya gelmem"der, homurdana homurdana çıkarız.

Kısacası doktorundan, sekreterine, gözlerini ve ağızlarını para bürümüş bu denli gereksiz bir yere bir daha asla gitmem, gidecek olanlarıda hala uyarırım. Kartal Göz'e devam anlayacağınız..:KK34:

X