Çok geçmiş olsun. İlk defa duydum. Bu aralar böyle bir salgında mi varmisMerabalar göz enfeksiyonu intihapi yaşıyorum bulasici kizimdan bulaştı ilk bulaştığı gün gittim damla aldım ama ise yaramadi sanırım,bugünlerde nerdeyse ailemin yarısı geçirdi resmen korona gibi bisey ,ama iki gündür çok fena sağ gözüme yabancı bı cisim kaçmış gibi sulanıyor tele bile bakamıyorum gündüz dışarda çok kötü oluyor sulanıyor sürekli kirpiyorum akıntı çok,zaten bir haftadır, kanlı küçüldü kaşınma yanma ağrı vardı, ama iki gündür gözümü acamiyorum dediğim gibi bişey girmiş gibi ha bire kirpiyorum tam açamıyorum cok su akıyor aile hekimi bugün antibiyotikli jel verdi inşallah geçer iki güne varmı yaşayan arkadaşlar Allah kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin
Bence var aile disinda da duyduk ,teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. İlk defa duydum. Bu aralar böyle bir salgında mi varmis
Pamuğu çaya batirip bekletin derlerdi.Merabalar göz enfeksiyonu intihapi yaşıyorum bulasici kizimdan bulaştı ilk bulaştığı gün gittim damla aldım ama ise yaramadi sanırım,bugünlerde nerdeyse ailemin yarısı geçirdi resmen korona gibi bisey ,ama iki gündür çok fena sağ gözüme yabancı bı cisim kaçmış gibi sulanıyor tele bile bakamıyorum gündüz dışarda çok kötü oluyor sulanıyor sürekli kirpiyorum akıntı çok,zaten bir haftadır, kanlı küçüldü kaşınma yanma ağrı vardı, ama iki gündür gözümü acamiyorum dediğim gibi bişey girmiş gibi ha bire kirpiyorum tam açamıyorum cok su akıyor aile hekimi bugün antibiyotikli jel verdi inşallah geçer iki güne varmı yaşayan arkadaşlar Allah kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin
Bununla alakalı olduğunu sanmıyorum geçmeyene geçmiyorHerkes ayri havlu kullanacak hatta havlu kagit. Yastik kiliflari hergun degisecek / herkesin kullandigi urun tek tek yikanacak ve utulenecek. Kayinvalidem gunlerce bu sistemi kullanmadan kurtulamadi
Onuda denedim teşekkür ederimPamuğu çaya batirip bekletin derlerdi.
Küçükken annem bize çok yapardı gün boyu sokakta külün toprağın içinde oynardık enfeksiyon kapmamız çok olağandı.Simdi bende çocuklarıma yapıyorum,batma hissini alıyor .....Pamuğu çaya batirip bekletin derlerdi.
TeşekkürlerBen sürekli gözüm de arpacık çıkaran biriydim bir süredir çıkarmıyorum da böyle bir enfeksiyon olduğunu yeni duydum yani herkese bulaştığınıgeçmiş olsun
Bununla alakalı olduğunu sanmıyorum geçmeyene geçmiyor
yukarıda bir arkadaş yazmış, gayet güzel açıklamış. > E Esila09
oğlum daha 2 yaşında korkunç bir göz enfeksiyonu geçirdi. 2 hafta boyunca kullanmadığımız damla, krem kalmadı. bir doktor yaşı küçük ama çayı öneririm dedi. en son doktor bir arkadaşım her gün bebek şampuanı ile gözleri yıkamayı, günlük yastık kılıfı değiştirmeyi, enfeksiyon geçene kadar yüzü farklı havluyla veya havlu kağıtla kurulamayı önerdi. gözler ovuşturulmayacak, göze dokununca eller yıkanacak. o ara damlalara ara vermiştik uzun kullandığı için, bunu yapınca geçti.
evet, pek kaale alınmamış. ortak çamaşır yıkamamayı bilmiyordum ama o dönem zaten oğlumun çamaşırlarını ayrı deterjanla yıkıyordum.Ve kesinlikle ortak camasir yikanmayacak
Bu unlu bir goz doktorunun tavsiyesi ama ugrasmasi zor geldi sanirim kendisi bilir
evet, pek kaale alınmamış. ortak çamaşır yıkamamayı bilmiyordum ama o dönem zaten oğlumun çamaşırlarını ayrı deterjanla yıkıyordum.
Hanfendi neden uğraşması sor gelsin bizde gittik Dr öyle bişey denmesi gecmeyince de geçmedi korona gibi işte bu arada sizede geçmiş olsunVe kesinlikle ortak camasir yikanmayacak
Bu unlu bir goz doktorunun tavsiyesi ama ugrasmasi zor geldi sanirim kendisi bilir
ben yazmistim acikcasi.Keşke yaşayanlar nasıl tedavi uygulanmış bunu yazsalar boş boş gelip yorum yapmak için yorum yapanlar var ya hayret
Keşke yaşayanlar nasıl tedavi uygulanmış bunu yazsalar boş boş gelip yorum yapmak için yorum yapanlar var ya hayret
Sözüm meclisten dışarıben yazmistim acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?