• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göz çizdirmek

ben 5 yıl önce özelde oldum. biri 2.75 diğeri 3.25 idi.. öyle 5dk olup bitiyor demelere inanma :) benm yaşadıklarımı anlatayım;
Üstüme ameliyat kıyafeti giydim, bone taktım, sedyeye yattım. elimi kollarımı bacaklarımı asistan tutuyordu kımılfamıyım diye. ilkde doktor damla damlattı uyuşsun diye. sonra 5dk bekledik. bi makine ile gözümü açtı orda korkmaya başladım. sonra bana sakın kımıldama başlıyorum dedi. 10dk sürecek dayan.. yuvarlak neşteri aldı gözüme batırdı kornea yı kesti. tabi o bıçağı gözüme sokarkenki korkuyu anlatamam. kör olmayı bile göze aldım o an. acı biraz vardı ama dayanılmayacak kadar değil ama korku..! inanılmaz korktum. birde bnm kornea zor kesildi, baya bastırdı gözümü. sonra diğerine geçerken ben ağlamak istedim ama gözüm uyuşmuş tabi yaş akmıyor. ama dudaklarım titriyordu. neyse diğerinide kesti aldı. (bu kornea deniz anası kıvamında bişe kesip alıyor onu gözünden) sonra lazere sıra geldi. kırmızı ışık 30sn gözü çiziyor. orda korku yok sadece bi ışın. neyse o da bitti. sonra doktor gözümü yıkadı korneayı koydu yerine. ve bitti. tabi çıktım etraf sisli. %20 görüyorum. eve gözümde koruyucu gözlük ile gittim. aynaya baktım hep kanlı gözüm... 2 gün sonra yavaş yavaş net görmeye başladım. dışarısı acayip net görüyorum çok değişik bi duyguydu. nedense ağaçların yaprakları çok net gelmişti oha dedim insanlar böyle mi görüyor :D (bu arada 12 yıl gözlük taktım) neyse... 3 ay damla kullandım iyileşmesi için. sonuç iyiki yaptırmışım!! verdiğim en doğru karar. acı yok ama inanılmaz korkmuştum sonuçta gözüme bi anda bıçak sokulunca tabi yoksa hep bize amann 5dk işte olup bitcek deniyor ama değil :) neyse bu da bi anım

ben 5 yıl önce özelde oldum. biri 2.75 diğeri 3.25 idi.. öyle 5dk olup bitiyor demelere inanma :) benm yaşadıklarımı anlatayım;
Üstüme ameliyat kıyafeti giydim, bone taktım, sedyeye yattım. elimi kollarımı bacaklarımı asistan tutuyordu kımılfamıyım diye. ilkde doktor damla damlattı uyuşsun diye. sonra 5dk bekledik. bi makine ile gözümü açtı orda korkmaya başladım. sonra bana sakın kımıldama başlıyorum dedi. 10dk sürecek dayan.. yuvarlak neşteri aldı gözüme batırdı kornea yı kesti. tabi o bıçağı gözüme sokarkenki korkuyu anlatamam. kör olmayı bile göze aldım o an. acı biraz vardı ama dayanılmayacak kadar değil ama korku..! inanılmaz korktum. birde bnm kornea zor kesildi, baya bastırdı gözümü. sonra diğerine geçerken ben ağlamak istedim ama gözüm uyuşmuş tabi yaş akmıyor. ama dudaklarım titriyordu. neyse diğerinide kesti aldı. (bu kornea deniz anası kıvamında bişe kesip alıyor onu gözünden) sonra lazere sıra geldi. kırmızı ışık 30sn gözü çiziyor. orda korku yok sadece bi ışın. neyse o da bitti. sonra doktor gözümü yıkadı korneayı koydu yerine. ve bitti. tabi çıktım etraf sisli. %20 görüyorum. eve gözümde koruyucu gözlük ile gittim. aynaya baktım hep kanlı gözüm... 2 gün sonra yavaş yavaş net görmeye başladım. dışarısı acayip net görüyorum çok değişik bi duyguydu. nedense ağaçların yaprakları çok net gelmişti oha dedim insanlar böyle mi görüyor :KK70: (bu arada 12 yıl gözlük taktım) neyse... 3 ay damla kullandım iyileşmesi için. sonuç iyiki yaptırmışım!! verdiğim en doğru karar. acı yok ama inanılmaz korkmuştum sonuçta gözüme bi anda bıçak sokulunca tabi yoksa hep bize amann 5dk işte olup bitcek deniyor ama değil :) neyse bu da bi anım
Keske okumasaydım anlattıklarını bende korktum sanırım cesaret edemiyegim ben

Keske okumasaydım anlattıklarını bende korktum sanırım cesaret edemiyegim ben
korkma yaptır, sonra çok rahat edeceksin. sadece o bıçağı göze sokuşta aklına güzel şeyler getir. ya öyle bir şey ki bakmak zorundasın çünkü görüyorsun kaçarı yok.. bilmiyorum ben çok korktum.

Back