lazer ameliyatı olmayı düşünüyorum. olanlar varsa bilgilerini paylaşabilir mi? izmir, ankara, istanbul, sakarya, afyon, denizlide olabilirim. olduktan sonra yan etkisi var mıdır?
lazer ameliyatı olmayı düşünüyorum. olanlar varsa bilgilerini paylaşabilir mi? izmir, ankara, istanbul, sakarya, afyon, denizlide olabilirim. olduktan sonra yan etkisi var mıdır?
Ben Dünyagöz hastanesinin lazer ameliyatları için yapmış oldukları %50 indirim kampanyasından yararlanacağım. Doktorum yan etkileri için lazer sonrasında belirli bir süre göz kuruluğu problemi yaşanabileceğini suni gözyaşı damlaları kullanılarak bu durum kontrol altına alınabileceğini ve zamanla damlaya duyulan ihtiyacın kalkacağını söyledi.
sevgili kk hatunları 4 yıldır karar verip verip vazgeçtiğim ameliyata karar verdim ve cuma günü (dün) oldum.
2 tanıdığımın olduğu doktora karar verip gittim. Önce muayene oldum göz yapımın uygun olduğunu öğrendim ve bir kaç sonraya randevu verdi. Ameliyat çok hızlı geçiyor toplamda 10 dakika( giyinme vs) ameliyat anı ise 2 dk falan sürüyor. dün önce bulanıktı sonra yavaş yavaş düzeldi 2 saatte bir damla kullandım, güneşe karşı çok duyarlıydı. Loş bir ortamda dinlendim bugün sabah kontrol oldum ve şükür iki gözümde sıfırlandı. Şu an da normal hayatıma döndüm
1 yılı çoktan bitirdim gayet memnunum bimsorun yaşamıyorım
denizlide özel bi hastanede oldum. ismini hatırlamıyorum ama korkulacak bir şey yok
evet vardı rehber öğretmenim ve günlük haytta çok dizi film izlerim. ama ameliyattan sonra ilk 15 gün falan hassastı gözlerim. özellikle ameliyatın ertesi günü ışık çok rahatsız etti. ben okulun bitmesine yakın oldum. pcden de bi süre uzak kaldım ama cuma olup pazartesi işe gitmiştim sıkıntı çok yok. bende çok korktum 4 yıl araştırma yapmıştım. komşum aynı kişiye 5-6 yıl önce olmuştu benden bi kaç ay önce başkası da olmuştu aynı kişiye onlara bakarak gaza geldim. numara kaçtı sizin benim 5 civarıydı ve inanın bana şu an çok rahatımçok rahatsız ettim biliyorum ama görüşlerinize ihtiyacım var:) ameliyat sonrası bilgisayar kullanımı felan varmıydı sizde ben işim gereği gün boyu bilgisayardayım bu yüzden baya bi korkum var
o kadar yüsekte değilmiş benim hayat kalitemi çok etkiliyordu. yıllık izin tarzı bişeyler yok mu birde yaz ya da kış yerine baharda olmanı öneririm daha rahat beniş dolayısıyla yazın olmuştum. gözlüksüz dünya çok güzel. lens kullanmamak falan müthiş bişey :)en doğru şekilde yapmışsınız ben malesef en fazla 1 hafta uzaklaşabiliyorum 4 gün felan uzaklaşabilicem bilgisayardan
umarım benimde sorunum olmaz benim 3.25 1 senedir araştırıyorum bende ama ameliyattan daha zor kısmı sanırım karar verme aşaması benide dualarınızda unutmayın lütfen bende olup kurtulayım artık çok bunaldım çünkü
ben 2 bin civarına olmuştum.Arkadaşlar bende düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum. Birde ücreti ne kadar acaba bilen var mı?
Teşekkür ederim bende o civarlarda oldugunu düşünüyordum göz yapısı uygun mu bilmiyorum önce bir kontrole gitmeliyim :)ben 2 bin civarına olmuştum.
hadi hayırlısıyla umarım olup memun kalırsın ben şükür rahatımTeşekkür ederim bende o civarlarda oldugunu düşünüyordum göz yapısı uygun mu bilmiyorum önce bir kontrole gitmeliyim :)
İnşallah canım çok teşekkürler :)hadi hayırlısıyla umarım olup memun kalırsın ben şükür rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?