Öncelikle merhabalar. İnternette yaptığım araştırmalar, aradığım klinikler neticesinde tecrübeli olanlara sormak daha mantıklı geldi. Tek gözümde meydana gelen bir darbe hasarı nedeniyle doktorumla izin silinmesi için lazer konuştuk. İstanbulda ikamet ediyorum. Geçen ay bana 32 bin tl indirimli fiyatıyla, 16 bin tl'de taksit yapabileceklerini söylediler. O ara unuttum iki göz için mi demeyi ama lazer işlemi gören varsa istanbulda memnun kaldığınız doktorlar hakkında da bilgi verir misiniz? Ben dünya gözde tedavi görmüştüm ama fiyat çok abartı kaçtı. Normade 58 bin tl dediler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Göz çizdirme ameliyatı olanlar lütfen aydınlatın beni 🙏🏻
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Haziran 2011
- 14.947
- 63.020
- 798
Öncelikle merhabalar. İnternette yaptığım araştırmalar, aradığım klinikler neticesinde tecrübeli olanlara sormak daha mantıklı geldi. Tek gözümde meydana gelen bir darbe hasarı nedeniyle doktorumla izin silinmesi için lazer konuştuk. İstanbulda ikamet ediyorum. Geçen ay bana 32 bin tl indirimli fiyatıyla, 16 bin tl'de taksit yapabileceklerini söylediler. O ara unuttum iki göz için mi demeyi ama lazer işlemi gören varsa istanbulda memnun kaldığınız doktorlar hakkında da bilgi verir misiniz? Ben dünya gözde tedavi görmüştüm ama fiyat çok abartı kaçtı. Normade 58 bin tl dediler
Retina hasarı yoktur inşallah. İz silinmesi derken kastedilen nedir ?
Merkezle alakalı hiçbir sorun yok. Görmede gayet net. Fakat hasardan dolayı iz kalmış ve bu da ne yazık ki meslek seçiminde beni eliyor. Çoğu meslek grubu market bile sanki kör muamelesi yapıyor afedersiniz.Retina hasarı yoktur inşallah. İz silinmesi derken kastedilen nedir ?
Keratit izi dedi doktor. Tam olarak o da çok iyi bir prof olmasına rağmen risk almak istemiyorum dedi.Intralase ameliyatindan mi bahsediyorsunuz? Ankaradaysaniz cok iyi bi doktor tavsiye edebilirim dunya goz biraz ticarethane usulu.
- 15 Ocak 2014
- 5.926
- 5.124
- 398
İsim nedir ben lazer için araştırma yapıyorumIntralase ameliyatindan mi bahsediyorsunuz? Ankaradaysaniz cok iyi bi doktor tavsiye edebilirim dunya goz biraz ticarethane usulu.
- 3 Şubat 2009
- 9.867
- 16.805
- 773
- 44
Koray Budak, tunalida yeri. Çevremde ben dahil 8 kişiyi ameliyat etti hic kimsede sorun olmadi. Polis adaylari falan gidio kendisine devamli baya deneyimli.İsim nedir ben lazer için araştırma yapıyorum
Merhaba beyoğlu gçz hastanesinde cizdirdim gözlerimi 4 yıl kadar olmuştur 1800 tlye toplam ılaclar dahıl 2500 felandı galıba oldum cok memnunum özele hic gerek yok bence randevu bulmak cok zod ama bırkez buldunmu sonra hastaneye muayeneye gittiginde orda bı sonrakı tandevuyu oluşturuyorlarÖncelikle merhabalar. İnternette yaptığım araştırmalar, aradığım klinikler neticesinde tecrübeli olanlara sormak daha mantıklı geldi. Tek gözümde meydana gelen bir darbe hasarı nedeniyle doktorumla izin silinmesi için lazer konuştuk. İstanbulda ikamet ediyorum. Geçen ay bana 32 bin tl indirimli fiyatıyla, 16 bin tl'de taksit yapabileceklerini söylediler. O ara unuttum iki göz için mi demeyi ama lazer işlemi gören varsa istanbulda memnun kaldığınız doktorlar hakkında da bilgi verir misiniz? Ben dünya gözde tedavi görmüştüm ama fiyat çok abartı kaçtı. Normade 58 bin tl dediler