- 2 Aralık 2008
- 1.520
- 2
-
- Konu Sahibi nerdennereye
birinin tavsiyesi üzerine göz çevreme evingen vitamin ve bepanten ampullleri karıştırıp sürdümm..sabahh kalktımm vee 28 yaşındaki benn 50 yaşındayıımm sankişokk olduummm ...yüzümü yıkadımm sürmediğim nemlendirici kalmadı ama yine aynı......güzellik uzmanı olan bi arkadaşımm vardı hemen onu aradımm vee hemen ozon yağı ile tampon yapıyorsun gözüne dedii....gittimm ilk uygulamayı o yaptı ve sonuçç çok iyii...2 gündür kullanıyorumm normale döndü...şimdiki çabam mimikte derin oluşan çizgileri yok etmek büyük ihtimalde ozon yağı beni kurtaracakk....int.araştırdımmm göz çevresindeki morluklarıda açmada faydası varmışşş..bakalımm etkilerini gördükçe yazacammm
ama cilt tipinle çok alakalı kullandığın şey...eğer cildin yağlı yada karma ise böyle yağların göz çevrende yağ bezesi yapması çok normal....cildimizi tanımadan sürdüğümüz şeyler yüzünden bu haldeyiz işte...benim cildimde çok kuru..evingen nem verirmiş ama bepantende kurutma özelliği varmışş...bi başkasına iyi gelen şey bize iyi gelmeyebilir,o yüzden çok iyi araştırmak gerek...bende başlığıma ozon yağı mucizesi göz çevresi sorununa son yazabilirdimm amabenim memnuniyetim başkasının ızdırabı olabilir...benim cildimm kuru kuru cilldi olanlar buyrun denesinn..ben çok memnunum ...göz çevremdeki morluğunda rengi bi adım daha iyii.....bu arada int..okuduğum kadarıyla eğer cildin yağlıysa ozon yağını sürüyorsun ve 1 saat sonra yüzünü yıkayarak nemini alıyorsunn..kuru ciltlerdede sürüyorsun ve yatıyorsunn..umarım yardımcı olabilmişimdir.....:13:göz çevresine yağlardan sürüpte sorun yaşıyan tek kişi benmiyim ya benim daha fena yaptı göz altlarım yağ bezesi oldu
Sivilceli sıkıntılı bir cildim var,ozon yağı hakkında çok iyi şeyler duyuyorum.o yüzden almayı düşünüyorum...