Göz Çevresi Bakımı göz çevresine ozon yağı............

nerdennereye

herşeyim benim
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
1.520
2
birinin tavsiyesi üzerine göz çevreme evingen vitamin ve bepanten ampullleri karıştırıp sürdümm..sabahh kalktımm vee 28 yaşındaki benn 50 yaşındayıımm sanki:KK14:şokk olduummm ...yüzümü yıkadımm sürmediğim nemlendirici kalmadı ama yine aynı......güzellik uzmanı olan bi arkadaşımm vardı hemen onu aradımm vee hemen ozon yağı ile tampon yapıyorsun gözüne dedii....gittimm ilk uygulamayı o yaptı ve sonuçç çok iyii...2 gündür kullanıyorumm normale döndü...şimdiki çabam mimikte derin oluşan çizgileri yok etmek büyük ihtimalde ozon yağı beni kurtaracakk....int.araştırdımmm göz çevresindeki morluklarıda açmada faydası varmışşş..bakalımm etkilerini gördükçe yazacammm

merakla senı takıp edıcemmmm özellıkle gözaltı morluklarım ıcın :KK43:((

birinin tavsiyesi üzerine göz çevreme evingen vitamin ve bepanten ampullleri karıştırıp sürdümm..sabahh kalktımm vee 28 yaşındaki benn 50 yaşındayıımm sanki:KK14:şokk olduummm ...yüzümü yıkadımm sürmediğim nemlendirici kalmadı ama yine aynı......güzellik uzmanı olan bi arkadaşımm vardı hemen onu aradımm vee hemen ozon yağı ile tampon yapıyorsun gözüne dedii....gittimm ilk uygulamayı o yaptı ve sonuçç çok iyii...2 gündür kullanıyorumm normale döndü...şimdiki çabam mimikte derin oluşan çizgileri yok etmek büyük ihtimalde ozon yağı beni kurtaracakk....int.araştırdımmm göz çevresindeki morluklarıda açmada faydası varmışşş..bakalımm etkilerini gördükçe yazacammm

nasıl yanı 50 yasında gıbı oldun goz altın torbalandımı dahada morardımı cızgılendımı ne bılım ıste ne gıbı seyler

gözaltımdan yanağımın yarısına kadar diyebilirimki belirgin çizgilerdii...güldüğümde kabustuu...normalde mimikte çıkan kırışıklıklarım hiç rahatsız etmezkenn gülerkenn ağladımm yanii o derece kötüydüü..:KK14:ama çok şükür bugün dünden dahada iyii.. devam ediyorumm ozona ...göz çevrem dışında yüzümede uyguladımm bu süreç içinde ...ozon yağı ile ilgili okuduğumm herşey çok güzell..umarımm benimde memnuniyetimm devam eder...tekrar yazacam gelişmeleri

Son düzenleme:
göz çevresine yağlardan sürüpte sorun yaşıyan tek kişi benmiyim ya benim daha fena yaptı göz altlarım yağ bezesi oldu

göz çevresine yağlardan sürüpte sorun yaşıyan tek kişi benmiyim ya benim daha fena yaptı göz altlarım yağ bezesi oldu
ama cilt tipinle çok alakalı kullandığın şey...eğer cildin yağlı yada karma ise böyle yağların göz çevrende yağ bezesi yapması çok normal....cildimizi tanımadan sürdüğümüz şeyler yüzünden bu haldeyiz işte...benim cildimde çok kuru..evingen nem verirmiş ama bepantende kurutma özelliği varmışş...bi başkasına iyi gelen şey bize iyi gelmeyebilir,o yüzden çok iyi araştırmak gerek...bende başlığıma ozon yağı mucizesi göz çevresi sorununa son yazabilirdimm amabenim memnuniyetim başkasının ızdırabı olabilir...benim cildimm kuru kuru cilldi olanlar buyrun denesinn..ben çok memnunum ...göz çevremdeki morluğunda rengi bi adım daha iyii.....bu arada int..okuduğum kadarıyla eğer cildin yağlıysa ozon yağını sürüyorsun ve 1 saat sonra yüzünü yıkayarak nemini alıyorsunn..kuru ciltlerdede sürüyorsun ve yatıyorsunn..umarım yardımcı olabilmişimdir.....:13:

Sivilceli sıkıntılı bir cildim var,ozon yağı hakkında çok iyi şeyler duyuyorum.o yüzden almayı düşünüyorum...

Ozon yağı gerçekten çok etkili bir yağ,düzenli kullanımda cilde canlılık getiriyor,gençleştiriyor.Yalnız ben ilk aldığımda göz altıma da sürüyordum ve bir süre sonra yağ bezeleri oluştu.:KK53:Çok araştırdım içinde yağ olan ürünler yağ bezesi yapabiliyormuş,su bazlı ürünler kullanmak gerekiyormuş.Üründen kaynaklı yağ bezesi oluştuysa,kullanım bırakıldığında bezeler yok olabiliyor,bende de bir iki hafta sonra yağ bezeleri kayboldu.:KK1:Şimdi yağı yatmadan göz çevrem dışında yüzüme kullanıyorum sorun olmuyor.Özellikle cildi karma ve yağlı olanlar bence göz çevresi için özel olarak üretilenleri kullanmalı.

bu konuyu çok beğendim ilgimi çekti. ben de yirmili yaşların başındayım ve göz çevresi gittikçe kırışıyor. güldüğümde çizgiler oluşuyor ve yer ediyor yüzümde. ee ben de hep sırıtırım napiyim yani :26: çok üzülüyorum bu duruma. cildim de kuru, alıp denemeyi düşünüyorum umarım iyi gelir. bu arada kullandığınız, iyi gelen. güvendiğiniz bir marka varsa buradan veya özelden yazabilir misiniz arkadaşlar :nazar: şimdiden teşekkürler...

konuyu açalı baya olmuş ama hala siteye giriyor ümidiyle soruyorum aynı sorunu yaşadım bir gecede kullandığım bir yağ yüzünden göz altım yanaklarıma kadar kırıştı bir aydır geçmiyor tamamen geçtimi çizgiler ve ne kullandınız yazarsanız çok çok sevineceğim

X