Göz Çevresi Bakımı göz çevresi kremi yardımm

angelmask

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
1.611
36
42
slm güzeller benim merak ettiğim göz çevresi kremini günde kaç defa uyguluyoruz ??

eskiden sabah ve gece uyguluyordum.ama artık gündüz sadece güneş kremi sürüyorum.göz kremini gece sürüyorum.güneşten korumanın daha önemli olduğunu düşünmeye başladım

cnm benim tanidigim doktor göz cevresi icin krem önermedi sadece dogal yöntemleri dene dedi bende ariyodum krem ama vazgectim artik( yüz icin günes kremini mutlaka kullanmami söyledi)

bir de kullandığınız güneş kreminide yazarsanız tadından yenmez:)

cnm günes kremi göz altina sürülmüyor ben hamilton kullaniyorum ama degistircem coppertone kullanmayi düsünüyorum cünkü hem nemlendirici özelligi varmis hemde günes koruyucu

ben günde 1 defa sürüyorum barbara bort unkini kullanmaya başladım.

göz altına güneş kremi sürmez deniliyor fakat güneşten korumak çok önemli deniliyor aynı zamanda. spfli bi güneş kremi edinemediğim için ben normal güneş kremimi çok hafifçe göz çevreme de sürüyorum bir süredir.bir zararını görmedim.sebamed kullanıyorum 28 spf li.gece de sebamedin göz kremini sürüyorum.eğer kuruluk hissedersem gündüz önce çok az göz kremi sürüyorum üstünden de hafif pıt pıt yaparak güneş kremi geçiyorum tekrar.uygulamam doğru mu bilmiyorum ama bi zararını görmedim şahsen

bende ne yapacağımı şaşırdım:KK43: zaten cilt bakımına yeni başladım ve bayaaa acemiyim.olay in spfli gündüz kremi gece kremi ve göz çevresi kremini aldım..ben gündüz ve gece olmak üzere 2 kere uyguluyordum göz kremini,ama gerek yok dediler bende sadece gece yatarken sürmeye başladım..gündüz tonic sürüp ardından kremimi sürüyorum akşamda temizliyor ve tonic sürüyorum sonrada gece kremi ve göz kremi sürüp yatıyorum.. acaba doğru mu yapıyorum ???

gündüz kremin spfli olduğuna göre ayrıca güneş kremi olmasan da olur bence.ama tabi bir de koruma faktörünün kaç olduğuna bağlı.yani kış için spf 15 yeterli deniliyor fakat güneşin kuvvetli olduğu yaz ayları için spf 30,45 hatta cilt çok hassassa 50 öneriliyor.olayın spfli gündüz kremi kaç faktör bilemiyorum.eğer koruması düşükse yaz ayları için daha yüksek faktörlü bir krem kullanıp olayı kış dönemi için saklayabilirsin canım.göz çevresi için spf içeren gündüz kremi sürün,akşam da spf olmayan,besleyici nitelikte göz kremi sürün yatarken diyorlar ama benim şahsen bu kadar çeşitlilikte krem alıp sürecek ne bütçem,ne sabrım ne de zamanım var :) gündüz göz çevrem dahil sadece güneş kremi sürüyorum.akşam da gece kremi ve göz kremi sürüyorum hepsi bu.zaten her yerine ayrı zamanlarda ayrı ayrı krem sürebilenleri alkışlamak istiyorum :KK53:

X