Cilt Bakımı Ürünleri Göz Çevresi Bakımı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.671
Arkadaşlar yaşım 25 artık göz çevresine bakıma başlamam gerektiğini düşünüyorum.Acaba aranızda yaşı ileri olan epeydir göz çevresi kremleri vs kullanıyorum çok yararını gördüm diyen var mı?Çünkü malum çok hassas bir bölge belki de yanlış biliyoruzdur o kremler işe yaramıyordur diye soruyorum..
Marka öneriniz olursa da sevinirim..Doğal tarifiniz olursa da....Önerilerinizi bekliyorum bakımlı KK hatunları

Ebet her şeyin doğalı çok faydalı ama o kadar zor ki bulması pof
Teşekkür ederim öneriniz için denicrm:)

Ebet her şeyin doğalı çok faydalı ama o kadar zor ki bulması pof
Teşekkür ederim öneriniz için denicrm:)
Altı ay önce yıpranmış saçlarıma önce kuaförde normal keratin bakım yaptım en ufak bir etkisi olmadı. Sonra katkısız keratin yükledim yıpranmış ve matlaşmış saçımdan bir eser kalmadı. Arada çok fark var. Argan yağı da öyle, zeytinyağı da aynen.

nasıl güvencem doğal diyenlere bilmyiroum ama
bana da tesadüfen argan yağı geçmişti elime doğal insan markasını filan saklar tutar demi
müthiş yapmıştı cildimi
birdaha bulamadım doğal argan yağı

Oo ben 21 yasında basladım göz altına özellikle dikkat etmeye bi lrem kullanmıyorum.Yaptığım seyler
–Hafta 2-3 gün buzdolabın beklettiği pattizleri koyuyorum göz altıma
–bol bol nemlendiriyorum

Oo ben 21 yasında basladım göz altına özellikle dikkat etmeye bi lrem kullanmıyorum.Yaptığım seyler
–Hafta 2-3 gün buzdolabın beklettiği pattizleri koyuyorum göz altıma
–bol bol nemlendiriyorum
Teşekkürler denemek lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…