Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ahmet seyhanda yaptırmıştım , memnun kalmıştım alsancakta muayanesi..
Göz altına botox yapılır mı yapılmaz mı hiç bilgim yok ama, otuz yıldan fazla yılını cilde adamış bir uzmandan duyduğuma göre botoks ciltte ciddi anlamda gevşeme problemi yaratıyormuş. Başlanıldığı anda devamı gelmezse sonuç fiyaskoymuş. Bu gerçeği de uygulama yetkisi olan uzmanlar hastalarına söylemekten sakınıyormuş ki hasta elimden kaçmasın diye. Bu bilgiler dün duyduklarım tabii.
:) Merak etmeyin botoxdan dolayı yüz kaslarınız gevşemez. 2 -3 yıldır yaptırıyorum.. Gereğinden fazla ara verdiğim de oldu ne kaslarım zayıfladı ne cildim gevşedi. Bir kere cilt yapısı ile ilgili hiç bir durumyok ortada. Çünkü botox yüzeyel bir işlem değil. Haa etkisi geçince insan kendini bir parça kötü hissedebilir haliyle. Çünkü aynada aylarca gergin dingin bir yüz görmeye alışıyorsunuz. E kırışıklar gelmeye başlayınca bu insanın hoşuna gitmeyebilir..
Göz altına botox yapılır mı yapılmaz mı hiç bilgim yok ama, otuz yıldan fazla yılını cilde adamış bir uzmandan duyduğuma göre botoks ciltte ciddi anlamda gevşeme problemi yaratıyormuş. Başlanıldığı anda devamı gelmezse sonuç fiyaskoymuş. Bu gerçeği de uygulama yetkisi olan uzmanlar hastalarına söylemekten sakınıyormuş ki hasta elimden kaçmasın diye. Bu bilgiler dün duyduklarım tabii.