Kontakt Lens göz çapı 8,4 olan yokmu kızlar aranızda uygun lens bulamıyorum:(

janet_

Zombican'ın annesi
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.518
0
göz çapım 8,4 ve bu çapa uygun lens hala bulmuş degilim solotica kullanamamak ayrı bir üzüntü zaten dügünümde lens takmak istiyorum ama hala arayıştayım

bausch & lomb'un natural look diye yıllık renkli lensi var. çap dediğiniz şey BC değeri oluyor yani bombelik. bu lenste BC 8.4, çap 14.00. benim de gözümün BC değeri 8.4 ama henüz denemedim bu lensi. daha doğrusu almadım. seneler önce dark green rengini denemiştim bir optikçide, normalde kendi göz rengim açık kahve-bal, çok yakışmıştı dark green. tavsiye ederim

Son düzenleme:
bausch & lomb'un natural look diye yıllık renkli lensi var. çap dediğiniz şey BC değeri oluyor yani bombelik. bu lenste BC 8.4, çap 14.00. benim de gözümün BC değeri 8.4 ama henüz denemedim bu lensi. daha doğrusu almadım. seneler önce dark green rengini denemiştim bir optikçide, normalde kendi göz rengim açık kahve-bal, çok yakışmıştı dark green. tavsiye ederim

bausch & lomb'un un light green kullanıyorum bende aynı sekil çok memnunum arkadassa katılıyorum:)

Bir siteden alıntıladığım, bu lensin özellikleri

Üretici Firma : Baush&Lomb
Cinsi : Renkli lens
Özellikler : Hareli, uzun süreli yıllık lens, %38,6 Su içeriğine sahip olup 11 hareli renk seçeneği bulunmaktadır.
Değişim Sıklığı : Yıllık değişim
Su İçeriği : %38,6
Ambalaj İçeriği : 1 adet lens
Çap : 14.00 mm
Temel Eğri : 8.40 mm 8.70 mm

soloticanın BC değeri 8.7 bildiğim kadarıyla...gözü 8.4 olan biri için büyük gelir ve kayma yapar 8.7

evet solotica 8,7 ben almıştım ama malesef kullanamadım sonra doktora gittigimde bc 8,4 çıktı zaten,soloticadan vazgeçmek zorundayım:KK43: b&l dediginiz lensi düşünmeye başladım umarım dogala yakın duruyodur wampir gibi olmayalım güzellik ugruna

benim de gözüm bc 8.4 , günlük olarak kullandığım numaralı şeffaf lensim kadar rahat etmesem de yine de kullanabiliyorum 8.7 lik soloticayı da.. sağlık açısından sakıncası var mıdır yoksa ya? kayma anlamıda sıkıntı yaşamıyorum yoksa..

göz çapım 8,4 ve bu çapa uygun lens hala bulmuş degilim solotica kullanamamak ayrı bir üzüntü zaten dügünümde lens takmak istiyorum ama hala arayıştayım

yarın firmalarla görüşüp size uygun olan renkli lensleri yarın akşam yazacağım. herkese uygun bir renkli lens mutlaka vardır.

çok teşekkür ederim arkadaşım ama hala yazmamışın sanırım vaktin olmadı :KK43:

yarın firmalarla görüşüp size uygun olan renkli lensleri yarın akşam yazacağım. herkese uygun bir renkli lens mutlaka vardır.

bc:8.40mm için b&Lomb optima naturel look serisi...8.4 lük gözler solotica rahat kullanamaz...retina zamanla alerjik reaksiyon gösterir....

plano (yani numarasız) ise B&L soflens colors da 8.4 capa sahip.. hem kısa süreli bir lens yani kalkıp ta yıllık renkli lens alıp, yırtıldıgında o kadar paranın çöpe gitmesini istemezsin sanırım yada aldın rengini beenmedin iade de edemezsin.. o yüzden soflens colors alabilirsin mesela 30-40 TL. arası sanırım fiyatları ark. almıstı

X