Göz bebeği yaralanması lütfen yardım

hamiyettt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
82
1
arkadaşlar bugun gözume soda şişesi kapağı çok şiddetli bi şekilde çarptı ve gözümün beyazı yaralanmış.çok korkuyorum ya acaba bişey olurmu yoksa kendiliğinden geçermi.

Geçmiş olsun canım, bence kendi kendine geçer mi diye düşünmek yerine yarın hemen bir göz doktoruna görünmelisin. Sana en doğru cevabı o verecektir.

Son düzenleme:
ya cnm yarın pazarya ondan başına gelen arkadaşlar varsa cevaplar diye duşunuyurum şuan panikteyim zten korkudan

Anladım canım, tabii panik olman normal. yarın pazar olsa da hastahaneler 24 saat açık en azından. sana yakın bir hastanenin acil servisine git bence onlar zaten durumun acil olup olmadığına karar verir seni yönlendirirler hatta bana kalırsa şimdi git Allah muhafaza kötü birşey olursa -keşke- demeyesin neticede göz bu yani :44:

canım daha once benımde olmustu oğlum tırnagıyla goz bebeğii çizmişti bence bi dr git dunya goz hastenesi ve subeleri 24 saat acık mesela cunku ilaç kullanman gerekebir bana ozaman dr vermişti ayrıca bir ilac supur bir gun boyunca gozumu bandaja almıslardı

çok saolun arkadaşlar ama suan hastaneye giitmem imkansız çünku koydeyim ve eşim gorevde yarında yok anca pazartesi yani sizce bişey olurmu o gune kadar

öncelikle geçmiş olsun. benimde gözümün iç kısmını kızkardeşim tırnağıyla yırttı, bandajla kapattılar ameliyatlık birşey olmadığını söylediler.ama arkadaşım eğer kapak gözünü derin bir şekilde yırtmışsa ameliyat gerekebilir diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemem. bence gözünü açmaya çalışma ışık vurmasın .ayrıca köyde sağlık ocağı yokmu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…