• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz ardı etme

pelin-

Pelin-
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
14.245
50.136
598
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, bu konuda açıklama aradım ama bulamadım.
göz ardı ettiğim üyeler benim yazdığım yorumları ya da profilimi görebiliyor mu? ya da benim mesajlarıma alıntı yapabiliyorlar mı?

Moderatörlere sormuşsunuz da tesadüf ben gördüm, atlayım cevaba :) Görüyorlar sanırım, göz ardı ettiğim birisi beni alıntılamıştı çünkü bir kere.

kötüymüş ya :olamaz:
aslında bir de engelleme sistemi olmalı forumda.
kendi adıma, bazı üyelerin nerdeyse her konuda alakalı alakasız, tüm fikirlerime saldırması nedeniyle göz ardı etmiştim, açıkcası onların da benim yazdıklarımı görmesini istemezdim. belki hala beni alıntılayarak ya da atıfta bulunarak hakaret etmeye devam ediyorlar ama ben görmediğim için kibleyemiyorum bile....
bu da bir öneri olarak dursun burda Mune Mune Kazen Kazen

kendi adıma, bazı üyelerin nerdeyse her konuda alakalı alakasız, tüm fikirlerime saldırması nedeniyle göz ardı etmiştim, açıkcası onların da benim yazdıklarımı görmesini istemezdim. belki hala beni alıntılayarak ya da atıfta bulunarak hakaret etmeye devam ediyorlar ama ben görmediğim için kibleyemiyorum bile....
Teknik olarak mümkün mü bilmiyorum.
Konunun uzmanı Curly Curly ve Kazen Kazen diyelim ve çekilelim:)

Kesinlikle böyle bir uygulama olmalı. Göz ardı ettiğimiz üye ne yazdığımızı görmeli nede alıntı yapabilmeli. Saçmasapan yorum yapıp sinirlerimizi bozmalarına müsade etmemeliyiz. Hem konu kirlenmeleri önlenir hemde onların seviyelerine inip gereksiz ceza alımları önlenir :))
Kişiye Engelleme butonu olmalı Kazen Kazen Curly Curly

Kesinlikle böyle bir uygulama olmalı. Göz ardı ettiğimiz üye ne yazdığımızı görmeli nede alıntı yapabilmeli. Saçmasapan yorum yapıp sinirlerimizi bozmalarına müsade etmemeliyiz. Hem konu kirlenmeleri önlenir hemde onların seviyelerine inip gereksiz ceza alımları önlenir :))
Kişiye Engelleme butonu olmalı Kazen Kazen Curly Curly
Bu daha önceden de konuşulmuştu. Tam sebebini hatırlamıyorum ama bunu yapmak teknik olarak bazı sakıncalara yol açıyordu. Dediğim gibi tam sebebini hatırlamıyorum.

Back
X