• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz ameliyatı(astigmat)

emosmos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
846
1
118
İstanbul
merhaba..4 aydır gözlük kullanıyorum. sol 4,5 sağ 4 numara astigmat.. gözlüğe alışamadım, ameliyat olup sonra daha kötü olmasından korkuyorum..5 numaradan sonra lazer ameliyatı yapılmıyormuş ne kadar doğru bilemiyorum. Lazerle ameliyat olan varmı? varsa memnun musunuz? önerdiğiniz bir doktor/hastane var mı..

aynı şekilde bende ameliyat için araştırmalar yapıyorum... Dünya Göz Hastanesi veya Türkiye Hastanesinde ameliyat olan var mıdır acaba?

Son düzenleme:
merhaba..4 aydır gözlük kullanıyorum. sol 4,5 sağ 4 numara astigmat.. gözlüğe alışamadım, ameliyat olup sonra daha kötü olmasından korkuyorum..5 numaradan sonra lazer ameliyatı yapılmıyormuş ne kadar doğru bilemiyorum. Lazerle ameliyat olan varmı? varsa memnun musunuz? önerdiğiniz bir doktor/hastane var mı..
Öncelikle geçmiş olsun yaklaşık olarak 13 yıldır gözlük kullanıyorum doktorum lazer ameliyatı için göz derecelerinin sabitlenmesi gerek der hep ve 25 yaş üzerine lazer ameliyatını tavsiye ediyor eger göz derecesi sabitlenmeden ve 25 yaş altı lazer olunursa ileride göz rahatsızlıgı tekrarlayabilirmiş.

Öncelikle geçmiş olsun yaklaşık olarak 13 yıldır gözlük kullanıyorum doktorum lazer ameliyatı için göz derecelerinin sabitlenmesi gerek der hep ve 25 yaş üzerine lazer ameliyatını tavsiye ediyor eger göz derecesi sabitlenmeden ve 25 yaş altı lazer olunursa ileride göz rahatsızlıgı tekrarlayabilirmiş.

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için..
Göz derecesinin sabitlenmesi ne demek oluyor ?
mesela siz 13 yıldır takıyorsunuz sabitlenmedi mi?

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için..
Göz derecesinin sabitlenmesi ne demek oluyor ?
mesela siz 13 yıldır takıyorsunuz sabitlenmedi mi?

Göz derecesi belirli bir yaşa gelince sabitlenirmiş 3 derece ise 3 derecede kalırmış benim derecelerim birisi 2.75 birisi 2.5 henüz sabitlenmedi hersene bir miktar artıyor.Göz doktorun sana lazer hakkında birşey demedimi.

göz doktorum bana sağ 2 sol 2.5 numara gözlük verdi (ilk defa numaralı kullandığım için) 4 ay süreyle kullanmamı ve tekrar kontrole gelmemi söyledi. Eğer istersen lazer yaparız dedi. bende kontrole gideceğim fakat gözlük kullanmak her gün baş ağrısı yapıyor.

Doktor Lazer hakkında bir bilgi vermediği için araştırmaya başladım..kontrole gittiğimde danışacağım elbette ama ameliyat olan birinden duymak karar vermemde yardımcı olur diye düşündüm

Merhaba Emosmos 5 numaradan sonra

lazer ameliyatı olmuyor diye sen yalnış bilgilenmişsin bunu sana kim söyledi bilmem benim oğlumun numaraları çok yüksek lazer olacak astigmatı yüksek olduğundan bir gözü tam sıfırlanmayacak senin lazer olmaman için hiç bir engel yok bence tabiiki önüne geleni lazer yapmıyorlar ona doktorun karar verecek..hoşçakal..

aynı şekilde bende ameliyat için araştırmalar yapıyorum... Dünya Göz Hastanesi veya Türkiye Hastanesinde ameliyat olan var mıdır acaba?

Ben ameliyat olmadım ama olmayı düşünüyorum. Bu konuda tercihim Dünyagöz. Bir çok tanıdıgım ameliyat oldu ve memnun kaldılar. Şu anda da lazer kampanyası var onun için bi form doldurmak gerekiyor formu da doldurdum ve su an haber bekliyorum. Umarım olumlu bi cevap alırım ve uygun bir fiyatta ameliyatımı olurum.

Merhaba, ben Dünyagöz hastanesini öneririm sana. Çevremde memnun kalan çok kişi var ve bende ameliyat için orayı düşünüyorum. Şu anda da kampanya gerçekleştirdiler eğer bu ay içinde düşünüyosan ameliyatı bu fırsatı kaçırma derim çünkü ay sonu bitiyormus. Doktorları da çok ilgili. Zaten sana birtakım tetkikler yapacaklar ona göre de ameliyat olup olmayacagına karar vericekler. Geçmiş olsun.

Back