Göz altlarıma dolgu mu lazım

reydiey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
3
1
22
kızlar göz altlarımda durum bu ve daha yaşım 20 göz altı ışık dolgusu için erken olduğunu düşünüyorum internette de doğal bi yöntem bulamadım ne önerirsin göz altına serumda kullandım ama morluklar için benimki bildiğiniz çökmüşşş çökmüşş öldüm gittim berbat ya

Gözaltı ışık dolgusu sanırım artık tercih edilmiyor.Ben yıllar önce yaptırmıştım.İlk yaptirdigimda muhtesemdi.Uzerinden sanırım 7 yıl geçti ve şuan gozaltlarimda hafif bi toplanma var mavimsi yeşilimsi bı renk.İsik dolgumu yapan doktorum artık kimseye yapmıyor.Dudaklarim için gittiğim doktorum da gözaltı ışık dolgusunun gözaltı gibi hassas bi bolgeye uygun olmadiginin doktorlar tarafından kabul gördüğünü söyledi.Artik yapan neredeyse yok dedi.Benimkiler eski dolgu toplanması mi yoksa gözaltı torbası mi hala bilemiyorum Konuyu takipteyim.

En son mine tugayın yüzü şişmişti yaptırdığı göz altı dolguusndan ki çokda iyi artık yapmamaları inşallah şuraya bi mucize krem losyon fln çıkar

Ayben. Ben yaptirdim. 1 yil oldu. Bu sabah gittim dudak dolgusu için. Gitmisken ısık dolgumu yeniletiyim mi diye sordum.Doktorum hala dolgu duruyor diye yapmadı. Benim de torbaliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…