Göz Çevresi Bakımı Göz altındaki yağ bezelerinden kurtulmak için!

gizzem

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
2.677
1.733
Göz altındaki yağ bezelerinden kurtulmak için için glikolik asit olan ürünler kullanmak gerekir.bunun piyasadaki en ucuz formu da avonun anew serisi spf 15 güneş koruması da içeren göz altı kapatıcısı.içinde %3 glikolik asit olduğunu öğrendikten sonra çok yakın bir arkıma da tavsiye ettim ve 1 ayda kızın yağ bezeleri o kadar azaldı ki,her konuştuğumuzda dua ediyor.Bu yüzden burada da söyleyeyim dedim,gerçi glikolik asitli başka rünler de olur ama piyasadaki en uygun fiyatlı olan bu olduğu için bunu söyledimolumunekankayizsmile

Ben yaklaşık bir senedir yüz temizleme jeli olarak md formulatıons faical cleancer kullanıyorum. Bu ürünün içinde de glikolic acid var %8 sanırım. Benim göz altlarımda da yağ bezeleri var. Göz çevresi hariç yerlerde yağ bezesi yok. Bu ürünle temizlesem göz altlarını, fayda edermi ki acaba ? Yoksa ağırmı gelir ? Doktora gidince bir sorayım ben bunu... Teşekkürler canım...

cnm doktoruna sor gene de ama %8 fazla gelir gibi
bir de bu ürünlerin kesinlikle göz içine ve çok yakınına gelmemesi gerekiyor
çok dikkatli kullanmak lazımopuyorumnanaktan

dr ömer coşkun şahdere bitkisini bir tatlı kaşığı 1 bakdak sıcak suda 5 dk demleyerek içerseniz ii gelir dedi bu sorun için belki sürmekte işe yarar ben içmei denicem karacigerdki ve vücuttaki fazla yaglanmayada i geliomş

cnm bazı kişilerde kan yağlarının yüksek olmasından kaynaklanıyor
sebep buysa iyi gelir belki ama doktora gidip ilaç kan yağlarını düşürmek için ilaç kullanmak gerekir
ama çoğu kişide 5-6 tane yanlış ürün kullanmaktan veya cildin fazla yağlanmasından dolayı meydana geliyor
o kişilerde bu bitkilerin işe yarayacağını zannetmyrumolumunekankayizsmile

glikolik asit göz altı için bence uygun degil çok hasas çünkü sirke kullandım ben ona bile duyarlıydı

Evet doktora gittiğimde kolesterol tahlili istedi ama herşey normal çıktı. Benimde o yağları göz altlarına sürmemden sonra oldu zaten :KK43:( Ama bir daha doktora gitmedim. Kolesterole baglıysa ilaç ve düzenli beslenmeyle yok ederiz onları, bağlı değilse bakarız yine bir çaresine demişti. Ama gitmedim işte... Ya valla benim cildim hassas mı değil mi bilemedim bende. Sirke bile sürmüştüm banamısın dememişti. Ben yüzümü temizlerken özellikle makyaj varsa gözümde göz çevresinide bu ürünle temizliyorum. Gerçi haftada bir ancak makyaj yaparım. Her hangi birşey yapmadı ama en iyisi ben yine doktora gideyim. Yanlış birşey yapmayayım. Teşekkürler arkadaşlar...

glikolik asit göz altı için bence uygun degil çok hasas çünkü sirke kullandım ben ona bile duyarlıydı

glikolik asitli göz kremleri bir çok markada var.mesela dermalogica total eye care,dclnin kremleri ilk aklıma gelenler.bunlar sağlık bakanlığı onaylı ürünler.tek farkları yüze sürülenler %15 hatta 20 konsantrasyonuna kadar çıkarken göz altı için çok daha düşük konsantrasyonloarda kullanılıyor ve göze gelmemesine tabi ki dikkat ediliyor.yani kullanılmayan birşey değilyerimseniben

Göz altındaki yağ bezelerinden kurtulmak için için glikolik asit olan ürünler kullanmak gerekir.bunun piyasadaki en ucuz formu da avonun anew serisi spf 15 güneş koruması da içeren göz altı kapatıcısı.içinde %3 glikolik asit olduğunu öğrendikten sonra çok yakın bir arkıma da tavsiye ettim ve 1 ayda kızın yağ bezeleri o kadar azaldı ki,her konuştuğumuzda dua ediyor.Bu yüzden burada da söyleyeyim dedim,gerçi glikolik asitli başka rünler de olur ama piyasadaki en uygun fiyatlı olan bu olduğu için bunu söyledimolumunekankayizsmile

glikolil asit cildi soymaz mı?

X