Göz altındaki kahverengi lekeler

sensory

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
25
0
Göz altımda kahverengi şimdilik küçük lekelenmeler var.Hassas bir bölge olduğu için ne kullanabileceğimi bilemiyorum .Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim

Göz altımda kahverengi şimdilik küçük lekelenmeler var.Hassas bir bölge olduğu için ne kullanabileceğimi bilemiyorum .Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim

kullandıgın gözçvresi kremlerinin enaz spf 15 olmasına dikkat et güneşten korumamışsın lekelenmiş çogalıp derinleşmesin bari yaşı çok ileri gösteriyor hassas olan bölgeyi korumak lazım

göz altı kremleri ne derecede işe yarar bilmiyorum; ama bu bölge için özel peelingler yapıldığını biliyorum. yengem bu hizmeti izmirde bir klinikten aldı. Sadece göz çevresine yapılıyo. 3 seanstı sanırım. çok memnun kaldı. gerçekten morlukları da geçti. belki bu bilgi işine yarar...

göz altı kremleri ne derecede işe yarar bilmiyorum; ama bu bölge için özel peelingler yapıldığını biliyorum. yengem bu hizmeti izmirde bir klinikten aldı. Sadece göz çevresine yapılıyo. 3 seanstı sanırım. çok memnun kaldı. gerçekten morlukları da geçti. belki bu bilgi işine yarar...

Bilgine teşekkür ederim kliniğin adını bana özelden yazarsan sevinirim

gözaltındaki morluk ve lekeler için K vitamini içeren göz kremleri çok faydalı diye okumuştum daha önce. Ama ne kadar etkili bilemem. Biraz araştırıp denemkte fayda olabilir =) umarım işe yarar =)

X