Arkadaşlar lütfen göz altına yağ transferi yaptıracaksanız dikkatli olun. Ben 20 Haziran 2015 tarihinde yüze yağ transferi yaptırdım. Çok pişmanım, göz altlarıma fazla yağ enjekte edildiğinden şişlikler kaldı. Aynı zamanda renk değişimi oldu. Estetik internatinol da oldum. Doktor yücel sarıaltın dı. Kaç kere fotoğraf yolladım oralı olmadılar. Bunun çaresi tekrar ameliyatmış. Çok pişmanım.
Öncelikle çok geçmiş olsun evet sizi tekrar amaliyat edip fazla yagı çkartmaları gerekir aksi taktirde zaman geçtikçe renk degişiminiz ve şişkinliginiz artabilir size hlc estetik ve cerrahi tıp merkezini önericem gop=no/6 ankara
burdaki doktora danışabilirsiniz işinde gerçekten çok başarıli ücretsiz ön muane sonucu neyapilması gerekildigini muhakkak öğrenin her hatanın çözümü muhakkak vardır .
Öncelikle çok geçmiş olsun evet sizi tekrar amaliyat edip fazla yagı çkartmaları gerekir aksi taktirde zaman geçtikçe renk degişiminiz ve şişkinliginiz artabilir size hlc estetik ve cerrahi tıp merkezini önericem gop=no/6 ankara
burdaki doktora danışabilirsiniz işinde gerçekten çok başarıli ücretsiz ön muane sonucu neyapilması gerekildigini muhakkak öğrenin her hatanın çözümü muhakkak vardır .