• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Altı Yağ Bezeleri

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.668
498
KIzlar bunlar nasıl geçer bileniniz var mı acaba?
Aynı bu resimdeki gibi benim gözaltlarım (resim netten alıntı)

goz_altı1.webp

[QUOTEinsallah "arcLizzie, post: 37484201, member: 343820"]heeey gören duyan bilen yok muuu :cry::cry:[/QUOTE]
Canim bendede var tek tuk ama bende bilmiyorum bi dr a gitsen cildiye ye

üşeniyorum ehehe tamam gideyim en iyisi:) teşekkürler...:)

üşeniyorum ehehe tamam gideyim en iyisi:) teşekkürler...:)
heeey gören duyan bilen yok muuu :cry::cry:
Aynı sorun bende de vardı. Elime bir tarif geçti ve hemen uyguladım. Sonuç harikaydı :) Hemen hemen hiç kalmadı gibi bişey. Tarifi şöyle : 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı limon suyu, 1 yemek kaşığı doğal gülsuyu. Bunların hepsini karıştırın ve akşam temiz cildinize sürün. 30 dk bekletin ve ılık suyla yıkayıp nemlendiricinizi sürün. 1 hafta düzenli kullanın ve bana dua edin :) Ben bu şekilde kurtuldum.. Unutmadan söyleyeyim ilk sürmede biraz yakıyor ama sonra geçiyor

Aynı sorun bende de vardı. Elime bir tarif geçti ve hemen uyguladım. Sonuç harikaydı :) Hemen hemen hiç kalmadı gibi bişey. Tarifi şöyle : 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı limon suyu, 1 yemek kaşığı doğal gülsuyu. Bunların hepsini karıştırın ve akşam temiz cildinize sürün. 30 dk bekletin ve ılık suyla yıkayıp nemlendiricinizi sürün. 1 hafta düzenli kullanın ve bana dua edin :) Ben bu şekilde kurtuldum.. Unutmadan söyleyeyim ilk sürmede biraz yakıyor ama sonra geçiyor
ay çok teşekkür ederim limon alerjisi var cildimin ama diğerlerini uygulayacağım mutlaka teşekkürler :KK68:

ben kullanmıyorum maalesef yapısal benmki de(
cildin çok yağlı sanırım..ben yağlı kremler özellikle arko krem kullandığım zaman oluyor..arko aşırı yağlı bir krem..benim cildimde kış ayları gelince çok kuruyor rahatsız oluyorum..bu krem bana çok iyi geliyor..

ay çok teşekkür ederim limon alerjisi var cildimin ama diğerlerini uygulayacağım mutlaka teşekkürler :KK68:
Rica ederim :) Aslında bu tarif güneş lekeleri için ve ben o niyetle kullanmıştım. Ama baktım ki 2. nci kullanımda bezeler küçülmüş, tamamen geçene kadar devam ettim. Güneş lekelerine pek faydası olmadı ama yağ bezelerinden kurtuldum çok şükür :) Evet yağlı kremler, bitkisel yağlar sebep oluyor. Onları kullanırken gözaltlarına getirmemeye dikkat edersek yenilerinin oluşmasını da engellemiş oluruz .. Sevgiyle kalın..:)

Valla ben biraz canice bi yöntem kullanarak kurtuldum :D
bunu mehmet öz sivilceler için söylemişti
eğer patlatacaksanız parmağınızla baskı uygulamak yerine ince bi iğneyle sivilceyi kenarından delerseniz hafif bi baskıyla iltihaplı bölge iz kalmadan dışarı çıkacaktır diye
bende çok müzdariptim bu durumdan(sanırım benim ki makyaj temizleyicimden kaynaklanıyodu yağlı bi yapısı vardı)
neden olmasın dedim bu da bi nevi sivilce gibi bişey
geçtim aynanın karşısına aldım dikiş iğnesini bi elimle göz altımı gerdirdim diğeriyle de bezenin bi o kenarından bi bu kenarından delikler açtım sonra hafif hafif sıka sıka yerlerinden çıktılar (bazıları inatçı oluyo o an temizlenmese de iğneyle yerlerinden oynadıkları için günler sonra yuvalarından kendileri düşüyo ya da azıcık bi baskı uygulayınca elinize geldiğini görürsünüz)
kanıyo mu bazen kanıyo bazen kızarıyo ama izi bi hafta içinde geçiyo (en azından benim cildimde)
ben bu şekilde kurtuldum yani

çok fazla kafanıza takmayın derim sizinki gibi bende de var şimdiye kadar hiçbir şeyde yapmadım kremlerle felan olan bir şey degil sanırım genetik olabilir ama en azından şuna şükredin belli belirsiz göz altlarında iri yağ bezeleri olanlar var

Back
X