Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üşeniyorum ehehe tamam gideyim en iyisi:) teşekkürler...:)
Aynı sorun bende de vardı. Elime bir tarif geçti ve hemen uyguladım. Sonuç harikaydı :) Hemen hemen hiç kalmadı gibi bişey. Tarifi şöyle : 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı limon suyu, 1 yemek kaşığı doğal gülsuyu. Bunların hepsini karıştırın ve akşam temiz cildinize sürün. 30 dk bekletin ve ılık suyla yıkayıp nemlendiricinizi sürün. 1 hafta düzenli kullanın ve bana dua edin :) Ben bu şekilde kurtuldum.. Unutmadan söyleyeyim ilk sürmede biraz yakıyor ama sonra geçiyorheeey gören duyan bilen yok muuu![]()
ay çok teşekkür ederim limon alerjisi var cildimin ama diğerlerini uygulayacağım mutlaka teşekkürlerAynı sorun bende de vardı. Elime bir tarif geçti ve hemen uyguladım. Sonuç harikaydı :) Hemen hemen hiç kalmadı gibi bişey. Tarifi şöyle : 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı limon suyu, 1 yemek kaşığı doğal gülsuyu. Bunların hepsini karıştırın ve akşam temiz cildinize sürün. 30 dk bekletin ve ılık suyla yıkayıp nemlendiricinizi sürün. 1 hafta düzenli kullanın ve bana dua edin :) Ben bu şekilde kurtuldum.. Unutmadan söyleyeyim ilk sürmede biraz yakıyor ama sonra geçiyor
yağlı krem kullanmaktan oluyor bu gözaltı bezeleri..KIzlar bunlar nasıl geçer bileniniz var mı acaba?
Aynı bu resimdeki gibi benim gözaltlarım (resim netten alıntı)
Eki Görüntüle 1282438
ben kullanmıyorum maalesef yapısal benmki de(yağlı krem kullanmaktan oluyor bu gözaltı bezeleri..
cildin çok yağlı sanırım..ben yağlı kremler özellikle arko krem kullandığım zaman oluyor..arko aşırı yağlı bir krem..benim cildimde kış ayları gelince çok kuruyor rahatsız oluyorum..bu krem bana çok iyi geliyor..ben kullanmıyorum maalesef yapısal benmki de(
Rica ederim :) Aslında bu tarif güneş lekeleri için ve ben o niyetle kullanmıştım. Ama baktım ki 2. nci kullanımda bezeler küçülmüş, tamamen geçene kadar devam ettim. Güneş lekelerine pek faydası olmadı ama yağ bezelerinden kurtuldum çok şükür :) Evet yağlı kremler, bitkisel yağlar sebep oluyor. Onları kullanırken gözaltlarına getirmemeye dikkat edersek yenilerinin oluşmasını da engellemiş oluruz .. Sevgiyle kalın..:)ay çok teşekkür ederim limon alerjisi var cildimin ama diğerlerini uygulayacağım mutlaka teşekkürler![]()