Göz Çevresi Bakımı Göz altı torbası ve morluk

Kimimkiben82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
644
594
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlara soruyorum?
Göz altı kremi kullanmaya başladım 15 gün önce. Morluklar arttı ve göz torbası çıktı resmen. Yanlış krem mi kullanıyorum acaba? Kremim neostrata bionic eye crem. Ay kafayı yiyeceğim, bilenler bişeyler yazsın lütfennnn

bende de yorgunluga baglı goz torbaları olusuyor. bu konuda uygun kremler varmıs. bilen arkadaslar ve kullananlar var mı acaba?

Göz altı kremi kullanmaya başladım 15 gün önce. Morluklar arttı ve göz torbası çıktı resmen. Yanlış krem mi kullanıyorum acaba? Kremim neostrata bionic eye crem. Ay kafayı yiyeceğim, bilenler bişeyler yazsın lütfennnn
küçücük kreme bu dünya para ver neostrata nin ürünlerini kullandım boş aleovera lr ürünlerini tavsiye ederim

bende de yorgunluga baglı goz torbaları olusuyor. bu konuda uygun kremler varmıs. bilen arkadaslar ve kullananlar var mı acaba?

İnstantly ageless diye bir ürün var,tamamen organik ve yan etkisi yok.3 dakika içerisinde göz altı torbaları kayboluyor ve düzenli kullanımda etkisi artıyor.Eğer merak ediyorsan youtube da videoları var.satın almak için iletişime geçebilirsin.

X