• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖZ ALTI TORBASI ALDIRANLAR TOPLANIN

Cennetxcxcfds

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
1
0
16
27
Hanımlar merhaba. Ben 24 yaşındayım genetik olarak göz altlarım torbalı ve bu artık canımı çok sıkıyor çünkü her gören ne kullanıyorsun vs gibi şeyler yakıştırıyor. Artık ameliyat olmak ve bunlardan kurtulmak istiyorum. Öncelikle ameliyat olanlar ben konyadayım ilk olarak konyadaki doktorlardan olmak istiyorum fakat sizinde önerinizle şehirleri genişletebilirz. Öncelikle sorularım; 1- tekrarlama durumu olur mu torbalarda ilerleyen yaşlarda?
2- kime hangi şehirde, kaç tl ve ne zaman oldunuz?
3- tedavi sürecinde neler yaşadınız?
Teşekkür ediyorum şimdiden hepinize:)

Hanımlar merhaba. Ben 24 yaşındayım genetik olarak göz altlarım torbalı ve bu artık canımı çok sıkıyor çünkü her gören ne kullanıyorsun vs gibi şeyler yakıştırıyor. Artık ameliyat olmak ve bunlardan kurtulmak istiyorum. Öncelikle ameliyat olanlar ben konyadayım ilk olarak konyadaki doktorlardan olmak istiyorum fakat sizinde önerinizle şehirleri genişletebilirz. Öncelikle sorularım; 1- tekrarlama durumu olur mu torbalarda ilerleyen yaşlarda?
2- kime hangi şehirde, kaç tl ve ne zaman oldunuz?
3- tedavi sürecinde neler yaşadınız?
Teşekkür ediyorum şimdiden hepinize:)
Ben olmadım ama olanı gördüm. Pahalı bir doktormus ama işi cok iyi yapmıstı. Kesisiz almış torbayı ve içi boşalınca göz altında çöküntü olabilirmiş bu tür ameliyatlarda o sebeple tamamen almayıp az bir miktarı göz altına yayarak dikmiş. Söylenen buydu teknik anlamda ve tertemiz dümdüz ve acık renk bir göz altı gördüm. İstanbul’da oldu bu arada. Muhtemelen 18-16 gibi bir rakamdı

Back