- 9 Mayıs 2020
- 336
- 95
- Konu Sahibi Hayriyecemal
Hanımlar göz altı bölgesinde oluşan torbalanmazlarsa hangi işlem sonucunda net sonuçlar aldınız kalıcılığı var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu sorudan muzdaripim nasıl olucak bilmiyom ameliyat olunca geçiyormus ama tekrar oluşuyormus bi sure sonraHanımlar göz altı bölgesinde oluşan torbalanmazlarsa hangi işlem sonucunda net sonuçlar aldınız kalıcılığı var mı
Olabilir ilerleyen zamanlarda kullanabilirimBenimde torbalanmalarım başlamıştı soğuk kompres yapmaya başladım düzenli olarak buzlukta kaşık bekletip sabahları uygulama yapabilirsiniz şişlik için onun dışında kuru kalmaması için çok iyi bir şekilde nemlendiricek işlemler yapıyorum sinoz 24k gold göz maskesini keşfettim inanılmaz iyi geldi sizede tavsiye ederim bunlar işe yaramazsa bir yerle görüşürsünüz ama öncesinde bu dediklerimi bir deneyin derim
Açıkcası amaliyat kesin cozüm gibi duruyor korona atlatmadan önce yaptırdığım işlem gayet iyidi şimdi ise bilmiyorum tekrar gitçemBaşka bir yöntem bulan var mı göz torbaları için?
Şeffaf sabun.Hanımlar göz altı bölgesinde oluşan torbalanmazlarsa hangi işlem sonucunda net sonuçlar aldınız kalıcılığı var mı
Şeffaf sabun.Bende bu sorudan muzdaripim nasıl olucak bilmiyom ameliyat olunca geçiyormus ama tekrar oluşuyormus bi sure sonra